Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek mi a cikibb házilag készített
műpuncit dugni vagy prostihoz járni?
Inkabb jarj prostihoz, az jobb. A mupunci a negyedet se adja vissza. En is igy teszekxD
2020. júl. 26. 16:01
2/11 A kérdező kommentje:
Prosti az elég ciki szerintrm, fizrtni egy nőnek. Ha nem adnál neki pénzt rád se nézne ez az ami eltántorit tőlük.
2020. júl. 26. 16:26
Erről pont a prűd és féltékeny női nemet kell megkérdezni.... :D
2020. júl. 26. 16:46
5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, őket kell. Mindenki elélvez valahogy, vagy szexel vagy önkielégítéssel
Elég ciki mindkettő. De inkább elfogadhatóbb a műpunci, azzal kevésbé lenne bajom. De mekkora lúzernek kell már lenni, hogy csak akkor néznek rád a nők és szexelnek veled ha fizetsz?
2020. júl. 26. 17:32
7/11 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az, ezért nem megyek én se rosszlányokhoz, hiába így nsgyon könnyen szexhez juthatnék.
Tudod mennyi ember jar lanyokhoz penzert?:D igy se neznek rad a nok, hat akkor? Nem kell elmondanod a baratnodnej, h rosszlanyokoztal. Mellette meg ismerkedhetsz. De a hazi mupunci selejt, nem er semmit, tapasztalat.
2020. júl. 26. 17:49
9/11 A kérdező kommentje:
De esélyt kell adnod magadnak hogy lányokkal ismerkedj soha nem késő feladni. Egy akármilyen férfinek mindig van esélye mert mi vagyunk akik kezdeményezhetnek, egy nő kevésbé kezdeményezhet mert qrvának nézik. A legtöb ilyen pasinak belsőleg van valami gondja csak egyszerűbb beletörődni és a külsőre fogni mint változtatni, tenni a sikerért. Sajnos én is ilyen vagyok, még. Az meg kit vigasztal hogy rengetegen járnak fizetős nőhöz?? Pont az s leggázabb abban hogy csak a pènzedet látják benned a rosszlányok és csak azon vannak hogy lerakd s pénzt az asztalra és hogy minél hamarabb kifacsarjanak és menj is minél hamarabb, ez azért elég szánalom szerintem ez azért nem ugyanaz amikor felszedsz egy szép csajt és azért van veled mert akar kíván szeret, nem a 20.000 forintodért teszi szét a lábát. Férfiként is nagyobb büszkeség hogy ezért szexelsz a csajjal nem azért mert hogy van felesleges 20.000 forintod.
Persze, van igazsag abban amit mondassz. Eleg rosszul erinti az embert a teny, hogy szex alatt valojaban nem ot kivanjak, hanem a tarcajat. En nem fogom a kinezetemre, tudom, hogy mi a hiba a szemelyisegemben, de szakemberek hada se segitett rajtam. Lehet mondani, hogy nem akartam elegge, de nem olyan konnyu, mint hiszed. Magyarazkodni nem fogok, de privatban szivesen beszelgetek a temaban.
Ami viszont a prosti mellett szol: ember vagy akinek neha jol esik a szex/torodes. Helyen kell kezelni a dolgot erzelmileg es hatarokat kell huzni. Tehat lehet a prosti bajos, kedves: nem szabad elhinni es alomba ringatni magad. Penz - szolgaltatas, ennyi. Lehet normalis lanyt is kifogni. Termeszetesen nem rabeszelni akarlak, en csak azert valasztottam ezt az utat, mert nem volt lehetosegem es nem akartam tovabb varni. Hogy ki mit szol rola az mar nem erdekel, valahogy en is szeretnek lanyhoz jutni.
2020. júl. 26. 18:37
Kapcsolódó kérdések: