Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten belül hol lehet találni kurvát?
A mai világban? Muhhaha.. :D :D
Komolyra fordítva: nem "akarok" semmit kényszeresen. Nagyon jól elvagyok egyedül is. De ha valamit elémvet a sors, akkor bármi szóbajöhet ha klappol minden, nem zárok ki komolyat sem. De nemvagyok könnyű eset azt is tudom. De nem rólam van szó igazából:
Csak elkezdtem elemezni hogy átlagpofával, teljesen érthető ha manapság valaki inkább kurvázni megy. És kicsit belehúztam a saját példámat is.
Nem baj azért érdekelt, hogy veled mi a helyzet ilyen téren. :)
A kurvázással szerintem az a baj, hogy lelkileg nemtudom mennyire jó ez nektek de szerintem nem épp építő jellegű a dolog. Hozzászoktok aztán tényleg nehéz lesz normális kapcsolatot találni.
Hát. ha rendszeres,és kizárólagos szokásává válik,akkor csakugyan nem tesz jót, de 1-1 alkalomszerűen búfelejtőnek vagy karbantartási célzattal belefér, ha ésszel csinálja.
Miért? az építi a lelket ha mondjuk a járvány miatt valaki mittudomén, február óta mondjuk semmilyen fizikai kontaktusba nem került senkivel? Van az az eltelt idő amiután a szerencsétlen már annak is örülne ha valaki csak megverné. :D
A verés még mindig nem lelkileg rombol. :D
Na jó mindenre van válaszom.
Jó, hát áldásom rátok ha nektek jó a kurvázás akkor egészségetekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!