Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten belül hol lehet találni kurvát?
#11 akkor valamit nem jól csináltok.
Én nőként bár kapcsolatot nem akarok de van olyan férfi akivel tartósan kielégítjük egymást. Ezzel szerintem semmi gond nincs inkább egy tartós mint mindig más... Persze ehhez sem könnyű megtalálni a partnert mert azért egyeznie kell valamennyire az igényeknek.
De azért nem lehetetlen, ne adjátok fel inkább egy tartós szexkapcsolat mint prostihoz menjetek.
Kedves #13. Nőként halvány lövésed sem lesz arról hogy a másik oldalról ez hogyan is néz ki, SOHA.
Nektek nőként baromi egyszerű ez, lévén még a legrandább legdagibb csajra is akad minimum egy pasi, aki szívesen megbúbolná, mert manapság az összes pali meg van őrülve és megdugna kb mindent lassan ami meleg, és mozog..
Ellenben a csajok, még akkor is ha majd' megőrülnek és csak egy gyors dugásra kéne valaki, akkor finnyáskodnak, válogatnak,és a tenyésztett dísztököket fogják választani, ha lehet sok pénzzel. Manapság átlagos pasiként SINCS már esélyed kalandozni, ha nem vagy tele láthatóan lóvéval.
Felmegy egy akármilyen csaj a Tinderre.. 1 percen belül 30 MATCH, aki mind megdugná azonnal. és ezek csak azok a dísztökök lesznek akiket ő jobbrahúzott
Felmegy egy átlagos, vagy esetleg kicsivel az alatti srác a Tinderre... és azokat húzza jobbra akik tetszenek neki, akkor 1 év alatt tuti NULLA match/találkozás Akkor mire is várjon szerencsétlen?? De lehet szimplán csak az utcai levadászás izgatja fel, és az érdekli.
Nemrég ért véget egy másfél éves kapcsolatom nincs kedvem meg türelmem új csajt felszedni és hónapokat várni a dologra..:D
Az utcaiak meg ha jól tudom fillerekért szét nyitják a lábuk:D
Tényleg nem tudom hogyan néz ki a másik oldalról.
Viszont azt eltudom neked mesélni én nem kinézet alapján választottam a szexpartnerem. Ugyanis 150kiló és nem is milliomos. Viszont normális és tudja hogyan kell bánni egy nővel nem csak az a fontos neki hogy ő kielégüljön aztán ennyi.
Ja és a napokban lett volna lehetőségem egy olyan csávóval lefeküdni aki baromi jól néz ki bár belül baromi rohadt. Nem mentem bele vele! Egyrészt mert minek legyek mással ha van olyan akitől megkapok mindent pluszban nekem fontosabb az hogy emberileg milyen belül. Sokkal jobban érzem magam egy nem tökéletes külsejű pasival aki belül nagyon normális.
Szerintem te csak nem jó nőként próbálkozol ha valaki értelmes nem csak a külső lesz a legfontosabb.
Te, én nem nőként próbálkozok, hanem pasiként.
Illetve bocsánat, már nem is próbálkozok, mert minek?
Alkalmi/szexpartner keresésnél számomra a személyisége totál másodlagos, nem arra fog felállni, rá, de külön jó ha jófej, de ha nem az, nem zavar, amig dögös, és felizgat.
5-10 éve még nem volt ilyen a világ, de manapság ha átlag pofád van, nem vagy se celeb, se látványosan vastag pénztárcájú, és nincs oltári jó dumád, hatalmas önbizalommal megspékelve, akkor két választásod van. 1. vársz és rejszolsz, 2. veszel egy csajt pénzért. 15-60 percre.
Tudom, hogy csávó vagy. De nem érted mit akarok mondani. Míg neked az a fontos, hogy bomba test legyen látod egy nőnek nem feltétlen ez a fontos.
Meg kell tanulni bánni a nőkkel és nem csak a testet meg a lyukat látni bennük és máris lesz szexkapcsolatra is valakid.
És nem írtam, hogy komoly kapcsolatot keresek.
Csupán van egy állandó szexpartnerem aki megtudja adni nekem azt amit kell és nem kell nála jobban kinéző pasikkal sem lefeküdni akik ezt nem tudnák megadni mivel csak magukkal lennének elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!