Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet olyan lányokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni akiknek több centis szőr van a puncijuknál?

Figyelt kérdés

Eddig csak 1 lánnyal szexeltem, és neki szőrös volt eléggé, és nekem ez nagyon izgató volt. Elsőre kicsit nehezen találtam meg hova kell dugni, de kinézetre szerintem nagyon izgató a szőr, nekem is szőrös. A legtöbb lányé csupasz, vagy csak nagyon kicsi szőr van rajta. De nekem a több szőr jobban tetszik. 18 éves vagyok, az a lány 15 volt, lehet hogy a fiatalabb lányok még nem kezdték el borotválni? Náluk nagyobb az esély?

Komoly kapcsolat még nem annyira érdekel, mert tudom hogy ott nem ez a lényeg. De én inkább csak szexelni akarok a lányokkal még:D

2020. júl. 25. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát komoly kapcsolatban tudsz ilyeneket kérni. Nyáron azért a legtöbben leszedik, vagy legalább rövidre nyírják, hogy ne lógjon ki a bikiniből. Télen esélyesebb...

Amúgy lehet azért volt neki meghagyva a szőr, mert nem számított arra, hogy szexel. Ma társadalmilag elvárt a borotvált punci, úgyhogy szinte minden csaj, ha már alakul a dolog, akkor levágja legalább rövidre, trimmeli/borotválja/gyantáztatja.

Én találkoztam már olyan sráccal, aki még csak alakulóban se volt kb semmi is mondta, hogy szerinte az higienikusabb (amúgy nem) és csak borotvált puncival hajlandó.

Szóval, ha majd lesz párod, akkor kérd meg rá. Addig meg vagy igen, vagy nem.

A fiatalabbas részre: Egyik unokahúgom 13 éves, és volt pár pihe neki rajta és megkérdezte, hogy hogyan szedhetné le. Szóval ez tényleg nagyon nyomva van most. :(

2020. júl. 25. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt max fizetős lányok adatlapján látod. De ha van párod, ő lehet meghagyja neked.
2020. júl. 25. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan így sehogy. Viszont ha keresel egy barátnőt és megkéred, esélyes hogy meghagyja. L.
2020. júl. 25. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem fogod tudni előre, fiatalok körében és idősek körében is van olyan aki borotválja vagy szőrösen hagyja. Ha lesz egy barátnőd esetleg megtudod kérni hogy hagyja meg a szőrt, bár én akkor sem hagynám meg.
2020. júl. 25. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnék én is olyan barátnőt, akinek szőrös.
2020. júl. 25. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én csajomé természetes szőrös, az biztos tetszene neked is. :)
2020. júl. 25. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nővéremnek is nagyon szőrös (bugyibol sok kilóg, onnan tudom) és egyszer mikor erről beszélgettünk, azt mondta h őt nem nagyon érdekli ez a boritválás téma. Csak nyáron szedi le h ne látszó ki a bikiniből. Szóval sztem nem kor, hanem hozzáállás függő a dolog.
2020. júl. 26. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!