Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Nektek mennyire izgató az alábbi?
Igen. Amennyiben lenne egy olyan sármos férfi ismerősöm, aki szexuálisan vonz, azzal igen.
De csak úgy, egy random, neten lévő sármos, de ismeretlen férfival nem.
13-asnál a pont!
Tavaly belekaptam egy "vén kecskébe", és volt 3 varázslatos hónapunk...
Itt aztán szakèrtők hadát fújta össze a szèl.
Mièrt ne lehetne elkèpzelni, vagy megvalòsìtani?
Ez nem egy tabu. A nők sok esetben, főleg azok akik a korosztályuknál èrettebbek, buknak az èrettebb pasikra.
De mint szexuális kíváncsiság, esetleg egy apakomplexus is hajthatja az illetőt.
Nekem pasi kènt volt fiatalabb ès idősebb partnerem is. A lènyeg az volt hogy a külső ès a szemèlyisèg megfelelő hatással legyen rám.
Szòval ne itt kèrdezgesd a kèpmutatò Magyarország, makulátlan mentalitású lakosságának egy rèszèt hanem tedd meg amire vágysz ès akkor meg tudod jò e ez neked vagy nem.
Engem inkább normális kapcsolat aztán majd ott is eljon a szex ideje, ez jobban érdekel.
18f
Simán:)
Bár ez szimpátia kérdése persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!