Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok izgató nektek ha olyan pasival szexeltek akinek van párja?
Ide vágó vicc.
Feleség nem alszik otthon éjszaka, de nem mondja meg hol volt. A férj másnap felhívja a tíz legjobb barátnőjét, mind azt mondja nem aludt nála.
Férj nem alszik otthon éjszaka, de nem mondja meg hol volt. A feleség felhívja a tíz legjobb barátját, mind a tíz azt mondja bizony nála aludt a férj, sőt öt még azt is állítja hogy most is ott van csak nem tudja telefonhoz adni :)
Nem izgató.
Talán akkor lenne az, ha a párom mellett szeretőt tartanék, és annak a pasinak is lenne egy párja.
L
Nekem nem lenne izgalmas, egyrészt nem vonzanak a gyáva, gerinctelen férfiak, másrészt nem tennék olyat, amiről azt gondolom, hogy gerinctelenség lenne az én részemről, és végül, de nem utolsó sorban nekem annyira lenne vonzó szexuálisan egy ilyen együttlét, mint más nő használt bugyiját felvenni.
Eddig is kihagytam, és ezek után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!