Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szexeltetek már egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szexeltetek már egy nap alatt két (vagy több ) különböző pasival?

Figyelt kérdés
Hogy történt, és miért? Élveztétek mindkét aktust?
2020. ápr. 18. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Nálunk ilyen sokszor van. Van egy lány lakótársunk akit mind a hárman meg szoktunk dugni. :)

Igazából egyszerre valahogy nem, de egymás után már volt, hogy mind a hárman megdugtuk a lányt.

2020. ápr. 18. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Reggel szexeltem azzal, akivel előző este lefeküdtem és együtt aludtunk. Délután találkoztam mással és este vele voltam együtt. A két férfi ismerte egymást, barátok voltak. Azt is tudták, hogy a másikkal is találkozom, de azt nem, hogy egy napon belül is. Az elsőbe szerelmes voltam, de ő nem akart velem kapcsolatot, csak szexre tartott. Én ettől nagyon szenvedtem, és ebben a rossz lelkiállapotban megtalált a barátja, aki viszont szeretett volna velem kapcsolatot.Én próbáltam hozzá kötődni, mert rendes volt velem, de nem voltam érzelmileg szabad és nem tudtam teljes értékű kapcsolatba kerülni vele,így maradtunk egy laza, szexkapcsolat félében, bár ő felvállalt, közös programokat szervezett és bemutatott a barátainak, sőt a gyerekeinek (elvált volt és nálam jóval idősebb). Sok időt töltöttünk együtt szexen kívül is. Nagyon szerettem volna úgy szeretni, ahogy ő engem, de nem voltam képes. Még két évig nem tudtam mást szeretni, miután befejeztem azt a viszonyt, amiben a barátja csak használt. Lelkileg nagyon sérültem, de fizikailag mindkettőt élveztem.
2020. ápr. 18. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer előfordult egy egyéjszakás kalandom és reggel is szexeltünk.. viszont mikor hazamentem délután meg találkoztam az akkori szexkapcsimmal..
2020. ápr. 18. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Swingerben, privát partykon még olyat is láttam, hogy nem egymás után, sőt nem is csak kettővel :D
2020. ápr. 18. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Az egyik a pasim volt, a másik a szeretőm. Kb 4-5 óra telt el a kettő között.
2020. ápr. 18. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen nem is olyan ritkán
2020. ápr. 18. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem is fogok soha.
2020. ápr. 18. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
19%

Egy nap alatt 2 volt a legtöbb.

Tinder randi után egy másik Tinder randi...

Volt, amikor a srác csak 1 menetre volt "használható". Távoztam, majd keresgéltem közeli Tinder matcheket. Egyből írtam is pár emberre. Aki szimpi volt, azzal gyorsan váltottunk Viberre. Nem kerteltem, megkérdeztem, mekkora. Aki hamarabb válaszolt, netalán fotót küldött (és elégedett voltam), azzal taliztam.

Nem bántam meg. Vele 2 menet volt.

Másszor 3 rövid menet után tudtuk, hogy ez ennyi volt. Nem elégültem ki...

Írtam egy pasinak, akivel másnapra beszéltünk meg "randit". Megittunk valahol 1 koktélt, amit 2 (már sokkal jobb) akciózás követett.

Ilyenek és ezekhez hasonlók történtek

2020. ápr. 25. 10:22
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Elég sok olyan csajjal volt már dolgom akinél aznap már nem én voltam az első. volt aki nem mondta el, csak éreztem hogy hú de nedves, hát mert előttem beleélveztek már ketten azon az estén. (ez évekkel később derült ki) :D na azóta az ilyen dolog már tudatosan izgató számomra, na azóta sokkal ritkábban futok bele ilyen lányokba sajnos. :)
2020. ápr. 25. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen.
márc. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!