Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Lányok, fiúk! Ti mindig kivanjatok a parotok? Vagy néha előfordul hogy nincs kedv a szexhez?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 17:06
1/6 anonim válasza:
néha van ilyen, amikor nagyon stresszes, vagy nagyon fáradt vagyok, de ritkák ezek az időszakok
2/6 anonim válasza:
Van néha, hogy nincs kedvem, de neki is előfordul. Olyankor más programot találunk ki vagy csak összebújunk és kész. A stressz, aktuális történések körülötted, de csak simán a lustaság is lehet oka ennek. Ha megvan, hogy miért, pl stressz, akkor lehet egyet masszírozni vagy beszélgetni és lehet, hogy utána megjön a kedve az embernek. :)
3/6 anonim válasza:
En mindig kivanom, o nem, naponta tobbszor o havonta 1-2x
Szakitas lesz belole :)
4/6 anonim válasza:
Nyilván van , és olyan is van hogy neki nincs kedve
5/6 anonim válasza:
3-as en is most szakitottam akkor esetleg probaljuk meg ha gondolod :DD En is szeretem a napi tobb menetet :p
6/6 anonim válasza:
5# csak az a gond, hogy a storyban nem en vagyok a lany :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!