Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választani kell inkább extrán nagy vagy extrán kicsi farkat választanátok?
A szerencsésebbek közé tartozom, de mégis az a tapasztalatom hogy hátrányos tud lenni. Innen ered a kérdés. Indoklást is szeretnék
Kort, nemet pls
Inkább az extrán nagyot. Kis odafigyeléssel lehet élvezetes szex vele, de az extrán kicsiből, ahogy a #9 is írja, nem lehet többet kihozni, ha el se ér kb a lyukig.
27/N
Szerintem ezt csak akkor tudja egy lány eldönteni, hogy ha már próbálta mind a kettőt. Ha jó a szex a kicsivel, akkor annak az előnye az, hogy bárhol és bármikor lehet szexelni.
A nagyon nagyhoz sokszor rákészülés és hangolódás kell, és főleg olyan kedv, hogy meglegyen a teljes kitöltő érzés. De nagyon sokszor ez fárasztó és stresszel jár, mert olyan mint egy bemelegítés a sport előtt és sajnos ez néha elveszi a kedvet attól, hogy egymásnak essetek.
Egyik sem mert nem működne.
Extra nagy olyan 20 körül van, meg felette. Az már nekem biztos fájna. Extra kicsinek a micro péniszt mondanám az meg pár centi, azt be sem lehetne normálisan tenni.
Maradok az átlagos 14-17 centinél
Próbáltam extra nagyot
Fájt viszont ennek ellenére élveztem
Ha lehetősegem lenne újra az extra nagyot választanám az extra kicsivel szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!