Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora volt a legkisebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora volt a legkisebb pénisz amivel találkoztatok?

Figyelt kérdés
Milyem volt együtt lenni vele? Kort és nemet kérek
2020. júl. 24. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Minden csaj centivel járkál és pontosan leméri hogy mekkora?
2020. júl. 24. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Hüvelykujj méretű. Szopás közben röhögni kezdtem, erre lekonyult és fel se állt többet. Valszeg jobb is.

24L

2020. júl. 24. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Most komolyan lepontozod azokat a lányokat akiknek nem volt jó egy kisebb méretű pénisszel?

Akk miért raktad fel a kérdést?

L

2020. júl. 24. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem hagyta, hogy leszopjam!!! Életemben nem találkoztam olyannal, aki ne hagyta volna 😆

Aztán az első aktusnál épp megkérdeztem, hogy mikor teszi be, mire legurult rólam, mert már végzett 😂😂😂 nagyon ciki volt. Fogalmam sincs, mekkora lehetett neki, de nem vagyok egy alagút .

34N

2020. júl. 24. 13:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves #13! Nem csak rajtam múlik a válasz értékelése. Én mindenkit felpontoztam. Úgy látszik megtalálta más is ezt a gombot
2020. júl. 27. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!