Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora volt a legkisebb pénisz amivel találkoztatok?
14.
Nagyon jó.
2 éves kapcsolat.
23n
Eddig a "legkisebb" kb 14-15 cm lehetett.
Nem volt annyira jó, de nem a mérete miatt (első barátom volt)
22L
kicsi volt, amikor elsőnek láttam, meglepődtem és megfordult a fejemben, hogy lelépek, de a pasi vonzott és úgy voltam egyszer élünk.
A szex nagyon jó volt, mert az idősebb pasi nagyon értett ahhoz, hogy jó legyen nekem és én egy nagyon rossz kapcsolatból szálltam éppen ki. Pár hónapos intenzív kavarás volt, azután rájöttem, hogy szerető lettem és habár felajánlottam a pasinak, hogy ha engem választ, akkor ez komoly lesz, de nem tudott lépni, ezért muszáj volt nekem lépnem. Én már elkönyveltem őt leendő férjemnek is, de mint kiderült, egy nagyon bizonytalan személy és még így 10 év után is ugyanott tart mint akkor.
Szóval kis farka volt, de szuper volt vele a szex. Nem vagyok jó a saccolásba, de olyan 10 centire tippelném. Mint egy hosszabb ujj.
Amikor megláttam, az első gondolatom az volt, hogy ez akkora, mint egy toll. Egy egyszerű, sima, hétköznapi toll. És nem csak a hosszúsága (azzal még szerintem nem is lett volna baj), hanem a vastagsága. Csak leszoptam, de garantálom, hogy semmit sem éreztem volna belőle, még szűzlány koromban próbáltam (egyébként ennél vastagabb :D ) tollal maszturbálni, de hamar abba is hagytam, mert nem igazán jött be. Akkoriban azt hiszem 17-18 éves lehettem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!