Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már együtt fiatalabb pasival?
Figyelt kérdés
Hány ev volt köztetek?2020. júl. 23. 19:35
1/8 anonim válasza:
A párom fél évvel fiatalabb, ha ez számít. 20L
2/8 anonim válasza:
2 evvel fiatalabb dugtam
A parom 9 honappal fiatalabb L
7/8 anonim válasza:
Egyszer volt egy nálam 7 évvel fiatalabb pasim, de nagyon kényelmetlenné vált egy idő után, hogy teljesen máshol tart agyilag, szóval fél év után otthagytam és azóta ellenállok a fiatalabbak próbálkozásának. Meg volt némi kisebbségi komplexusa is, állandóan meg akart felelni és megpróbálta kitalálni, hogy nekem mi tetszene és gyakorlatilag egy kaméleon volt, ami egy idő után rém idegesítő, mintha nem lenne egyénisége. Csak azt nem értem, hogy miért akart annyira kapcsolatba kerülni velem, ha csak másolt azután.
8/8 anonim válasza:
Volt 3évvel fiatalabb 22éves koromban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!