Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki aki korrepetálásért cserébe erotikus vagy szexuális jellegű dolgot kapott/adott?
Nekem régebben (lassan 20 éve) volt egy csoporttársam egy tanfolyamon, szegényke csajnak nagyon nehezen ment az anyag, én meg tök jól tudtam. Közel is laktunk egymáshoz, gyakran mentünk együtt haza busszal, így elbeszélgettünk, és szóba került, hogy a házikat csináljuk meg együtt, hogy gyakoroljon és megértse. Néhány alkalom után, mivel szimpatikusak voltunk egymásnak, egy-két hosszabb szemezés után elcsattant az első csók, és nemsokára szexeltünk is. Ő volt az első csaj, aki tök sima puncival "készült" mindig, és imádtam nyalni, a csajomnak szőrös volt, és bár őt is kinyaltam, a sima azért jobb volt. És valami fantasztikusan cumizott, azóta is visszagondolok rá gyakran. Maga a szex a nem volt extra, de a szopás valami fenomenális volt :)
Befejeztük, mikor többet szeretett volna, nemet mondtam, az eszemre hallgattam, hiszen mindketten megcsaltuk az aktuális párunkat, amikor szexeltünk, így nem sok jó sült volna ki a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!