Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi ,mért nem teszi meg?
Adott egy 40éves férfi ,aki házas. Nem hiszem ,hogy lesz még ilyen lehetősége az életben.
Azt mondta ,ha nem lenne senkije megdugna. Látom ahogy rámnéz. Szerintetek,miért nem teszi meg?
Többféle oka lehet, ezek kombinációja is:
1. Csak egónövelésre kellesz. A tudat is elég neki, hogy megkaphatna, ha akarna, de annyit nem érsz neki, hogy kockáztassa azt, akit valójában szeret.
2. Szájhős és merevedési gondjai vannak, esetleg gyorstüzelő.
3. Elkezdett irántad többet érezni. Van az a típus, aki simán félremegy évente egyszer valakivel, aki semmit se jelent neki, de sose feküdne le olyan nővel, akitől érzelmileg nem tud elhatárolódni.
4. Azt érzi rajtad, hogy te többet szeretnél. Bár szívesen lezavarna veled egy menetet, nincs kedve azzal foglalkozni, hogy utána hogyan vakarjon le magáról.
És 5 év után jött részéről ez a mondat? Minden előzmény nélkül?
Az 5 év alatt soha semmi flört?
Hogy mit érzel, abban ő nem lehet biztos, de néha az ember nem látja tisztán saját magát. Azért 5 év az nem kis dolog. Azt nem veszi félvállról az ember.
Szerintem nem akar belebonyolódni egy komoly dologba.
Simán lehet, hogy mást meg lazán meghúz.
Tudom, mert átéltem. Ha akarod, leírom privátban. El kell engedned. Nem tudom, melyik az a típus, aki belemegy a szexbe, ha meg van az érzelmi elköteleződés veszélye bármelyik oldalról is, de szerintem max. azok, akik kiüresedett, boldogtalan érdekkapcsolatban élnek. A te pasid valószínű nem ilyen, ezért sosem fog veled lefeküdni, emellett mást lazán megdug időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!