Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi ,mért nem teszi meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ,mért nem teszi meg?

Figyelt kérdés

Adott egy 40éves férfi ,aki házas. Nem hiszem ,hogy lesz még ilyen lehetősége az életben.

Azt mondta ,ha nem lenne senkije megdugna. Látom ahogy rámnéz. Szerintetek,miért nem teszi meg?

2020. júl. 23. 12:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Akkor miért kérdezed itt hogy miért nem teszi meg? Világosítsd fel hogy minden vágyad hogy jól megkeféljen.
2020. júl. 23. 13:25
 12/28 anonim ***** válasza:

Többféle oka lehet, ezek kombinációja is:

1. Csak egónövelésre kellesz. A tudat is elég neki, hogy megkaphatna, ha akarna, de annyit nem érsz neki, hogy kockáztassa azt, akit valójában szeret.

2. Szájhős és merevedési gondjai vannak, esetleg gyorstüzelő.

3. Elkezdett irántad többet érezni. Van az a típus, aki simán félremegy évente egyszer valakivel, aki semmit se jelent neki, de sose feküdne le olyan nővel, akitől érzelmileg nem tud elhatárolódni.

4. Azt érzi rajtad, hogy te többet szeretnél. Bár szívesen lezavarna veled egy menetet, nincs kedve azzal foglalkozni, hogy utána hogyan vakarjon le magáról.

2020. júl. 23. 13:28
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert fiú vagy?
2020. júl. 23. 13:28
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem érzek iránta már semmit. 5évig voltam belé kb szerelmes. De ma már csak úgy tetszik ,meg kívánom más nem.
2020. júl. 23. 13:40
 15/28 A kérdező kommentje:
Csak annyit nem értek miért nem teszi meg ,ha ő is akarja meg én is? Én ha a helyébe lennék simán megtenném ,és a legtöbb pasi bele is menne
2020. júl. 23. 13:44
 16/28 anonim ***** válasza:

És 5 év után jött részéről ez a mondat? Minden előzmény nélkül?

Az 5 év alatt soha semmi flört?

Hogy mit érzel, abban ő nem lehet biztos, de néha az ember nem látja tisztán saját magát. Azért 5 év az nem kis dolog. Azt nem veszi félvállról az ember.

Szerintem nem akar belebonyolódni egy komoly dologba.

Simán lehet, hogy mást meg lazán meghúz.

Tudom, mert átéltem. Ha akarod, leírom privátban. El kell engedned. Nem tudom, melyik az a típus, aki belemegy a szexbe, ha meg van az érzelmi elköteleződés veszélye bármelyik oldalról is, de szerintem max. azok, akik kiüresedett, boldogtalan érdekkapcsolatban élnek. A te pasid valószínű nem ilyen, ezért sosem fog veled lefeküdni, emellett mást lazán megdug időnként.

2020. júl. 23. 13:50
 17/28 A kérdező kommentje:
Előtte is húzott néha ,mindig piszkált a szexel. Most egy ideje már nem találkoztunk kb 1ev. Nem hiszem,hogy más nőt dugna
2020. júl. 23. 13:58
 18/28 anonim ***** válasza:
Kérdező Te hány éves vagy?
2020. júl. 23. 14:06
 19/28 A kérdező kommentje:
30
2020. júl. 23. 14:06
 20/28 anonim ***** válasza:
És miből gondolod hogy nem lesz még ilyen lehetősége? Olyan bombázó vagy? 43-45 évesen is dughat 20-25 éves csajokkal. Mi zárja ki ezt a lehetőséget?
2020. júl. 23. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!