Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi ,mért nem teszi meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ,mért nem teszi meg?

Figyelt kérdés

Adott egy 40éves férfi ,aki házas. Nem hiszem ,hogy lesz még ilyen lehetősége az életben.

Azt mondta ,ha nem lenne senkije megdugna. Látom ahogy rámnéz. Szerintetek,miért nem teszi meg?

2020. júl. 23. 12:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Mert attól még, hogy őszinte még nem ösztönlény és van tartása. Vagy azt hiszed mindenkinek el kéne ájulnia tőled?
2020. júl. 23. 12:37
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk meg hűséges? Nézni még szabad, az nem megcsalás. Mozdulj rá inkább olyanra aki akar is valamit.
2020. júl. 23. 12:37
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt. Csak akkor nem értem miért mond ilyeneket?
2020. júl. 23. 12:38
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

szájhős

udvarolt neked

nem meri

tartása van

43/F

2020. júl. 23. 12:39
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

#3 mert megelégszik a "hódítás" tudatával, de megvalósítani már vagy nincs vér a pucájában, vagy nem is akar eleve. Kicsit legyezgeti a hiúságát hogy "lám bejövök még a fiatal jó csajoknak" de ennyi bőven elég neki.

Felesleges filóznod rajta, ha nem akarja hát nem akarja. Valószínűleg Palvin Barbara (vagy x. celeb, híresség) sem akarna velem dugni, de nem pörgök rajta miért nem. Inkább azokkal foglalkozok akik meg igen :)

2020. júl. 23. 12:42
 6/28 A kérdező kommentje:
De sosem derülne ki . Én nem mondanám el senkinek. Nekem se jó ha kiderülne,hogy egy nős férfival kavarok. De egyszerűen nekem is tetszik ,talán pont az hogy ilyen elérhetetlen. Csak jól éreznénk magunkat egyszer vagy többször.
2020. júl. 23. 12:45
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem tudhatja,hogy mit érzel belülről. Mondhatod,hogy nem mondod el senkinek,ezek csak szavak.
2020. júl. 23. 12:52
 8/28 anonim ***** válasza:

Mert huseges?

Keress magadhoz valot, inkabb oruljel, hogy vannak meg rendes hapsik. Es nem mindegyik egy osztonleny, aki ugrik a felkinalkozo olcso puncira.

2020. júl. 23. 13:18
 9/28 anonim ***** válasza:
Elmondtad már neki hogy benne lennél?
2020. júl. 23. 13:19
 10/28 A kérdező kommentje:
Nem . Mert tudom úgysem tenné meg
2020. júl. 23. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!