Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rossz jel, ha nagyon kívánjuk egymást, de a péniszét még "fel kell szopni"? leírom
Már megy egy ideje a csókolózás, taperolás, mellsimogatás, lassan kerülnek le a ruhák is, úgy is van simogatás, mellnyalás, én is néha-néha odanyúlok neki, ő is nekem. Viszont mikor teljesen lekerülnek a ruhák, hát az ő pénisze még csak úgy félig áll és még jó néhány percig szopnom kell, hogy teljesen felálljon. Eddig mindig ez volt, mert azt hittem a kezdeti stressz a gond, ezért próbálkoztam még. Az előző barátaim már az első csóknál úgy álltak, mint egy gerenda, nem hogy mikor kerültek le a ruhák.
Ez utalhat valami merevedési zavarra? Vagy valami gondokra? Nem az lenne a normális, hogy nagyon keményen áll ha szexre kerül a sor? Ő 24F
A merevedési zavar nem ez, hanem az amikor egyáltalán nem áll fel. Kicsit stresszesebb, vagy szimplán csak kicsit több idő kell neki úgymond kivonni a kardot, nem egyformák az emberek. Nem attól függ a szex minősége, hogy áll-e fél másodperc alatt, hanem hogy mit nyújt utána neked az ágyban.
Ne pörögj ezen, inkább élvezzétek a szexet :)
Tudom hogy lehet a stressz, ezért is próbálkoztunk többször, nem első alkalom után írtam ki a kérdést.
Csak nekem ez olyan vágylohasztó, mert annyira feltüzelt mikor az előző barátaim már rendesen álltak mire oda jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!