Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel arra ébredtem, hogy áll a farkam, és a barátnőm benne ül. Tehát a beleegyezésem nélkül kezdett lovagolni. Akkor elmondhatjuk hogy meg vagyok erőszakolva? 22/f
Vajon feljelentsem a páromat, amiért többször nyalással ébresztett? 🤔
Tetszett a kérdés, jót mosolyogtam rajta.
27
Rosszul írtad. A csaja porszívózik, a csaja barátnője szopik. Aztán kinyalják egymást, ha tiszta a lakás.
Amúgy egészen kétségbeejtő, hogy ma Magyarországon (is) milyen nagyon sokan nem értik az iróniát. Legyen szó bármilyen témáról.
Tfh nem ordas kamu a kérdés.
Szigorúan, betű szerint, ha a bíró karót nyelt, akár lehet erőszak is, mert beleegyezés nélkül volt.
Kevésbé szigorúan, nem volt erőszak, mert az ébredés pillanatában közölhetted volna, hogy nem.
Gyakorlatiasan, és nem erőszak, mert azzal hogy folytatta, ráutaló magatartással beleegyeztél. A konszenzuális szex pedid definíció szerint nem lehet erőszak.
Amúgy, ne legyenek illúzióid. Ha feljelented, nem egy egy évig, de az életben többet nem dug veled. Nincs az a nő aki lefekszik valakivel, aki börtönbe akarja juttatni.
A francba, egy óráig gondolkodtam, hogy mi az a Tfh!
De ne tegyük fel, mert a kérdés igenis, hogy ordas kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!