Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemista lány eltartása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lány eltartása működik még?

Figyelt kérdés

Fiatal csaj, aki egyetemre jár és kiadó szobát keres, náluk működik, hogy eltartja őket az ember és még dolgoznia se kell? Bulizhat kap pénzt is stb...

Manapság működik még ez? Ha igen ilyen lányokat hol lehet találni?

Puncs.hu?

2020. júl. 22. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Elméletben igen.

(De én még nem találtam olyat :) )

2020. júl. 22. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Puncs 99.9% hivatásos.
2020. júl. 22. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ettől tartok én is, hogy a szakadt ribik akarnak a 20/óra helyett többet szakítani
2020. júl. 22. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Jól látod tesó.

Az ilyen ritka mint a fehér Zorró.

2020. júl. 22. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Fura, hogy szinte lehetetlen ilyen lányt találni. Anyagilag engem se vágna foldhoz, es penz nelkul is dugok ilyen koru lanyokkal, ez megsem jott ossze soha. Ha en csoro egyetemista csaj lennék, tuti raszannek heti egy estét fél milláért.
2020. júl. 22. 11:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy írtak egyetemista lányok is egy másik kérdéshez, hogy volt aki az egyetemi évei alatt sugardaddyt tartott, más is írta, hogy benne lenne ilyenbe, de csak azt nem tudom, hogy őket hol lehet megtalálni
2020. júl. 22. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én már nem vagyok egyetemista sajna 28 n
2020. júl. 22. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Akárhol. Csak azt ne várd, hogy hozzád költözzenek, mert az nem fog menni.

N

2020. júl. 22. 14:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem baj az ha a csaj nem egyetemista
2020. júl. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!