Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, mennyit szexeltek?
Figyelt kérdés
Elég sokszor felmerül a kérdés itt, hogy kevés a szex a pároknál. Most csinálnék egy szavazósdit, hogy nagyjából árnyalt legyen a kép ezzel kapcsolatban.2020. júl. 22. 09:15
A kérdező szavazást indított:
Hetente többször
Havonta néhányszor
1-2 havonta
Idejét se nagyon tudom
Kifejtem írásban
32 szavazat
1/17 A kérdező kommentje:
Direkt az együtt élő párokhoz szól a kérdés, mert ők elméletileg régebb óta vannak együtt. Valamint gyakorlatilag nincs "helyhiány".
2020. júl. 22. 09:16
2/17 anonim válasza:
Jelenleg idejét se tudom kategória van, 36 hetes terhesen mert veszélyeztetett lettem 32 hetesen. Míg nem voltam terhes akkor is változó volt,meg idővel csökkent is az alkalmak száma. Az elején napi 4 is volt, kb.3 év után heti 1 néha. Az a jó,hogy az igényeink együtt alakulnak, egyikünk sem akar többet. Én mondjuk soha nem is utasítottam el,ha fáradt is voltam,arra mindig volt energiám,hogy neki jó legyen. :)
3/17 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy napi 4-ből heti 1 lesz. :)
Hány évesek vagytok?
Azért jó látni, hogy ennyi embernek milyen jól működik a kapcsolata.
2020. júl. 22. 09:28
4/17 anonim válasza:
Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, és még mindig legalább heti 4, de inkább 6-7 az általános
5/17 anonim válasza:
10 év után is heti 3-4 megvan. Mindig viszünk valami újat az együttlétekbe. Szerencsére még kíván a férjem és én is őt.
6/17 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, válnom kell. :D
2020. júl. 22. 09:37
7/17 anonim válasza:
Naponta többször is, így 12 év után :)
9/17 A kérdező kommentje:
Azért a 7-est nem hiszem el.
2020. júl. 22. 09:44
10/17 anonim válasza:
Nalunk valtozo. Amikor tobb napot vagyunk egyutt otthon akar egy nap tobbszor is, de van olyan hogy csak heti 1-2 alkalom van. Ha megkivan akkor soha nem nem utasitottam meg el probalom a legjobbat nyujtani neki faradtan is. Mindig probalunk uj dolgokat kiprobalni. 9 eve vagyunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!