Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-24 éves lányok, Mennyire számít nektek a külső egy férfinál? Pl. ővele szóba állnátok ha korrekt módon, de azért mégiscsak közeledni próbálna felétek?
Egy link az két sor.
file=20200311v00rtqafu.bmp
[link] file=20200311v00rqn86c.jpeg
[link] file=20200311v00r7wom.jpeg
[link] file=20190708v00qz1d1.jpeg
Nem utolsó szempont nekem sem a külső, de amúgy tetszik amit s képen láttam. :)
19/L
Szerintem teljesen rendben vagy, nincs veled semmi gond. Ha arról lenne szó, ismerkednék veled. Továbbá szubjektív, hogy kinek mi jön be, szóval hajrá és ne vegye el senki a kedvedet és az önbizalmadat! ;)
24/L
A ruháid nagyon rendben vannak, a hajad gyerekes, de lehet rajta segíteni. A fő probléma a testalkatod, elég semmilyen, rózsaszín párduc jellegű nyurga, izomtalan, férfiatlan tested van. Már amennyit látni lehet belőle. Ezen edzéssel tudnál változtatni.
A fő probléma az arcod. Amolyan jóllakott óvodás arc, nem férfias, nem kövér (az még rosszabb lenne), csak nem túl karakteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!