Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Mit szólnátok hozzá, ha a pasitoktól kapnátok elhajlási engedélyt?
Figyelt kérdés
Ajándékkártyákat csinálna, amiben lenne szexuális tartalmú is.
Aztán sok más mellett ez lenne az egyik, hogy egy alkalom szex mással.
2020. júl. 21. 14:47
11/18 anonim válasza:
Bennem van elhajlási vágy ,de nem tud róla,és a lányok irányába.Soha nem mondom meg neki,lánnyal még úgy nem voltam,de például női masszás lánynál már igen,annyira vágytam arra ,hogy egy lány masszírozzon.
12/18 anonim válasza:
Én egyetértek a felettem válaszoló nőkkel, hasonlóan cselekednék én is. Egyáltalán nem megkeseredettek, hanem egészséges párkapcsolatra vágynak.
13/18 anonim válasza:
#9 Na persze.. nem is a beteges vágyait akarja kiélni...
Egy normális ember nem vágyik arra hogy mással dugjon mikor van párja, akit szeret!! Szóval ez nekünk nem lenne jó.
14/18 anonim válasza:
Nem élnék vele de érdekelne miért akarja ezt
15/18 anonim válasza:
Meglepődnék, és megkérdezném, milyen indíttatásból jutott eszébe ilyesmi. Nem mondom, hogy egy szent vagyok, bár nem csaltam még meg, de nem élnék vele.
16/18 anonim válasza:
Én kihasználnám az alkalmat, hogy egy általam kiválasztott pasival legyek még a párom mellett, azaz hármasban, külön egy másik fiúval nem vonz.
17/18 anonim válasza:
Háát. Ha azért döntene így, mert ez izgatná, vagy mert közösen megbeszéltük, hogy mindegyikünk szeretne egy ilyen alkalmat, hogy valaki mással, akkor lehet, hogy tetszene, de amúgy nem.
18/18 anonim válasza:
Kedves kerdezo, nem vagyunk megkeseredettek, de azert vagyok vele, mert szeretem, es azt hinnem o is szeret es ertekel engem, es nem enged oda csak ugy egy idegennek. Ugy hogy en is dobnam kb.
Ami meg azokat illeti, akik szoknak harmas/negyes sexet, naluk is ugy mukodik, hogy elore meg van beszelve a 2 fel vagyja, es tobbnyire egyutt csinaljak. Meg naluk se ugy tortenik, hogy csak ugy elmegy az egyik dugni egy idegennel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!