Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok!Mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Mit szólnátok hozzá, ha a pasitoktól kapnátok elhajlási engedélyt?

Figyelt kérdés

Ajándékkártyákat csinálna, amiben lenne szexuális tartalmú is.

Aztán sok más mellett ez lenne az egyik, hogy egy alkalom szex mással.

2020. júl. 21. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Bennem van elhajlási vágy ,de nem tud róla,és a lányok irányába.Soha nem mondom meg neki,lánnyal még úgy nem voltam,de például női masszás lánynál már igen,annyira vágytam arra ,hogy egy lány masszírozzon.
2020. júl. 21. 15:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek a felettem válaszoló nőkkel, hasonlóan cselekednék én is. Egyáltalán nem megkeseredettek, hanem egészséges párkapcsolatra vágynak.
2020. júl. 21. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

#9 Na persze.. nem is a beteges vágyait akarja kiélni...

Egy normális ember nem vágyik arra hogy mással dugjon mikor van párja, akit szeret!! Szóval ez nekünk nem lenne jó.

2020. júl. 21. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem élnék vele de érdekelne miért akarja ezt
2020. júl. 21. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, és megkérdezném, milyen indíttatásból jutott eszébe ilyesmi. Nem mondom, hogy egy szent vagyok, bár nem csaltam még meg, de nem élnék vele.
2020. júl. 21. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Én kihasználnám az alkalmat, hogy egy általam kiválasztott pasival legyek még a párom mellett, azaz hármasban, külön egy másik fiúval nem vonz.
2020. júl. 21. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Háát. Ha azért döntene így, mert ez izgatná, vagy mert közösen megbeszéltük, hogy mindegyikünk szeretne egy ilyen alkalmat, hogy valaki mással, akkor lehet, hogy tetszene, de amúgy nem.
2020. júl. 21. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, nem vagyunk megkeseredettek, de azert vagyok vele, mert szeretem, es azt hinnem o is szeret es ertekel engem, es nem enged oda csak ugy egy idegennek. Ugy hogy en is dobnam kb.

Ami meg azokat illeti, akik szoknak harmas/negyes sexet, naluk is ugy mukodik, hogy elore meg van beszelve a 2 fel vagyja, es tobbnyire egyutt csinaljak. Meg naluk se ugy tortenik, hogy csak ugy elmegy az egyik dugni egy idegennel.

2020. júl. 21. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!