Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhettem ennek a tanárnak?
Nem most történt, de érdekelne más veleménye is erről. Tehát pár észrevétel:
Egyik osztálytársam észrevette, és azt mondta hogy látta hogy a fenekem is nézte amikor mögöttem volt. Vagy amikor órán prezentációt csinált az egyik osztálytársam, és amikor már vége fele járt vele a srác, akkor a tanár nézett rám és észrevettem utána meg gyorsan elfordította a fejét mintha a prezentációra figyelt volna (emlékszem h azon az órán ez 2x-3x előfordult.). Meg néha még észrevettem hogy "nézegetett." Kb ennyi.
19/L
Előfordulhat.
Nekem tesitanárom volt, aki megnézte a szép lányokat (tényleg jól néztek ki), legfőképpen úszás órán bikiniben.
A legszebb osztálytársnőmet külön dicsérgette és biztatta, míg a fiúknál vagy a csúnyácska lányoknak soha nem mondott; "Szép volt Kata, nagyon ügyes voltál!"
Megvoltak azok a jelek, amiken látszott a tanáron, hogy bejött neki és zavartan viselkedett.
A másik pedig egy éve szakmunkás képzőnél; volt egy gyönyörű, felnőttes kinézetű 17 éves lány az osztályban. Nem mondtad volna meg róla, hogy még tizenéves. Új matektanárunk lett az utolsó évben; azok a bizonyos jelek "ma kiemelkedően csinos vagy, Carmen!" "hiszek abban, hogy még fejlődni fog a tudásod" mindig elhangzott nála, vagy másként fogalmazott.
A lány is észrevette ezeket a jeleket, csevejtéma volt, hogy figyelemfelkeltően gyanúsan viselkedett vele a tanár. Akkor ezt mondta: "a vén fing állandóan szimpatizál velem, már gyanúsan. Éhes disznó makkal álmodik". Aztán jót nevettünk.
Szóval, simán előfordulhat bárkivel ilyen. Nem érdemes velük foglalkozni, utána már úgyse látod többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!