Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tetszhettem ennek a tanárnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhettem ennek a tanárnak?

Figyelt kérdés

Nem most történt, de érdekelne más veleménye is erről. Tehát pár észrevétel:

Egyik osztálytársam észrevette, és azt mondta hogy látta hogy a fenekem is nézte amikor mögöttem volt. Vagy amikor órán prezentációt csinált az egyik osztálytársam, és amikor már vége fele járt vele a srác, akkor a tanár nézett rám és észrevettem utána meg gyorsan elfordította a fejét mintha a prezentációra figyelt volna (emlékszem h azon az órán ez 2x-3x előfordult.). Meg néha még észrevettem hogy "nézegetett." Kb ennyi.

19/L

2020. júl. 20. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Simán lehet.
2020. júl. 20. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem tetszhetnél neki? Gondolom lehettél kb 17, szóval kész nő. Biztos hogy van szeme a szép dolgokra.
2020. júl. 20. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze. Nekem utólag elmondta a férfi tanárom, hogy ők is meg szokták nézni a csinosabb lányokat és van aki tetszik is nekik.
2020. júl. 20. 17:51
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Állítólag a tesitanárunk dugott pár csajt, haragszom rá amiért visszaélt a helyzetével.
2020. júl. 20. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Előfordulhat.

Nekem tesitanárom volt, aki megnézte a szép lányokat (tényleg jól néztek ki), legfőképpen úszás órán bikiniben.

A legszebb osztálytársnőmet külön dicsérgette és biztatta, míg a fiúknál vagy a csúnyácska lányoknak soha nem mondott; "Szép volt Kata, nagyon ügyes voltál!"

Megvoltak azok a jelek, amiken látszott a tanáron, hogy bejött neki és zavartan viselkedett.

A másik pedig egy éve szakmunkás képzőnél; volt egy gyönyörű, felnőttes kinézetű 17 éves lány az osztályban. Nem mondtad volna meg róla, hogy még tizenéves. Új matektanárunk lett az utolsó évben; azok a bizonyos jelek "ma kiemelkedően csinos vagy, Carmen!" "hiszek abban, hogy még fejlődni fog a tudásod" mindig elhangzott nála, vagy másként fogalmazott.

A lány is észrevette ezeket a jeleket, csevejtéma volt, hogy figyelemfelkeltően gyanúsan viselkedett vele a tanár. Akkor ezt mondta: "a vén fing állandóan szimpatizál velem, már gyanúsan. Éhes disznó makkal álmodik". Aztán jót nevettünk.

Szóval, simán előfordulhat bárkivel ilyen. Nem érdemes velük foglalkozni, utána már úgyse látod többet.

2020. júl. 22. 17:49
 6/10 kisördög1 ***** válasza:
Biztos bejöttél neki, de ez így utólag miért is számít?
2020. júl. 23. 14:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert nekem tetszik, és nem tudtam hogy neki tetszek-e
2020. júl. 23. 14:58
 8/10 kisördög1 ***** válasza:
A leírtak alapján tutira, csak az állása miatt nem mert lépni és mert nem tudta hogy reagálnál
2020. júl. 23. 15:02
 9/10 A kérdező kommentje:
De ezek sem egymás után történtek, volt hogy hetekig semmi ilyet nem vettem észre rajta.
2020. júl. 23. 15:07
 10/10 kisördög1 ***** válasza:
Mert ügyesen csinálta, nem feltünően. Hidd el hogy amikor csak lehetett nézett és fantáziált
2020. júl. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!