Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi izgatja a fantáziátokat amit még nem vagy csak félig tudtatok kipróbálni?
Tud róla a párotok is? Ha igen, ő mit szól a vágyatokhoz?
Eddig miért nem sikerült kipróbálni?
Én a kapcsolatunk kinyitásáról fantáziálok már sok éve, ami leginkább számomra azért érdekes, mert amikor 18 éves koromban az akkori szerelmem folyton a barátnőmet emlegette, hogy őt mikor vesszük be, teljesen ki voltam akadva a kérdésén mindig, hogy na, még csak az kéne, szó sem lehet róla, de azóta felnőttem kicsit ;) és akár plusz lány, de pláne plusz fiú :D , netán is-is, minél többen, annál jobb ;) :D , szóval ez pl. mindenképp erre a kérdésre válaszol. :)
De ugyanide tartozik a rendes szado-mazo játékok teljes tárháza, szerencsére volt lehetőségem belekóstolni a Szürke ötven árnyalata könyvsorozaton túl is :D , de az a kóstoló pont csak arra volt elég, hogy vágyjak rá továbbra is, hogy ó, mennyi mindent nem próbáltam még...! :D
És annyi helyen és annyi pózban és annyi emberrel nem szexeltem még, hogy ez már elég életcél szinte... :D :D :D
Nem válaszolok privát üzenetekre a nevem védelmében, úgyhogy hiába írsz bármit is, nem fogok válaszolni, már most szólok! :)
#5: köszi a választ!
Már nem vagy együtt azzal a pároddal aki hármast akart anno?
Tiszta hüle vagyok én, 5. és 8. válaszoló, vagy csak figyelmetlen: azzal, akiről az 5. hozzászólásban írtam, hogy az akkori barátnőm bevonását akarta mindig, már jó rég, bő tíz éve nem vagyunk együtt, akiről viszont a 8. hozzászólásban írtam, az a jelenlegim, akivel meg amúgy még mindig ugyanott tartunk...
Te pedig, kedves magánba író tényleg kedves "keringőre felkérő" :) , szívesen írnék neked akár csak tényleg névtelenül is barátkozósan, ám ez a lehetőség sajnos még a regisztrációkor elúszott, amikor nem gondoltam arra, hogy egyszer majd így megváltozik ez az oldal, hogy a privátüzenetek kiadják a válaszoló nevét sajnos...
Biztos találsz még fórumokon olyanokat, akikkel erről cseveghetsz, akár itt, akár máshol és akár találkozhatsz is emberekkel, ám ez nem én leszek emiatt így sajnos, bocsi és hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!