Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Hölgyek, ez miért van?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek, ez miért van? 32 éves hapsi vagyok. Edzett, olvasott, jó humorú, szemüveges, 181 cm magas vagyok. Jól öltözködöm, sokat mosolygok, és nevetek. Mivel kopaszodom, ezért elég előnytelenül hat fizimiskámra. Többi lent:

Figyelt kérdés

Szóval, mivel nem vagyok egy Adonisz arcú így elég nehezen jutok nőhöz. Habár nem lehetetlen, de brutálisan sok energiámba kerül - kb 1 nő a paksi atomerőmű éves energiafelhasználásával ér fel nálam, ami megint csak nem baj - de értékes időt vesztek. Csak azt nehezményezem, hogy aki, jól, jobban néz ki, annak minden csettintésre megvan. Egy lány meg is mondta nekem, hogy, aki csúnyább férfiban, annak többet kell mindig tepernie, mert a lány meggondolhatja magát. Ahogy öregszem, ezt egyre inkább igaznak érzem. Volt már kb 10 nőm, akikkel jártam is, de mind szépségben felettem álltak, ahogy utólag rájöttem. Ez még mindig talány számomra. Szóval a kérdés az, hogy egy nő minek hatására gondolja meg magát? Volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy nem bukik a kopaszodó, átlag kinézetű hapsikra, de valamiért vonzódott hozzám, ami akkor abban a pillanatban jól esett, de idővel gondolkodtam rajta, és inkább dobtam a lányt, mert féltem, hogy túl sok időmet elpazarolnám rá. Egyébként ő a rossz/szépfiúkra bukott. 2 hétre rá már összejött egy szépfiúval. Szóval mi ez a nőknél, milyen kvalitásoknál gondolják meg magukat, és miért? Ha tudják, hogy másra buknak, miért mást választanak, egy olyat, mint engem? 70%-a a lányoknak ilyen volt, akikkel jártam. Szépségüknél fogva jobbat is megkaphattak volna - miért mennek lejjebb minőségben? Tudom ez egy elég furcsa kérdéshalmaz.

Amúgy az lenne nekem az ideális, ha annyira lennék szép, hogy minimálisan kezdjenek futni utánam a lányok, mert mással is szeretnék foglalkozni, mint az, hogy őket üldözöm (Több olvasás, több sport, több túlóra a munkahelyen, túrázás, új emberek megismerése). Természetesen nem az a cél, hogy mindenki meglegyen nekem, hanem, hogy kiválasszam azt az egyet, akivel összeillek, kiegészítjük egymást, sokat nevetünk blabla. Halálosan untat, hogy a tinder randikon mindig standuppolnom kell - általában, ha túl szép lányokkal meccselek, már nem is írok nekik, nincs az a humor, és galantéria, amivel kompenzálni tudnék egy jóvágású komát. :D Köszi a válaszokat!

2020. júl. 20. 00:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

lol, amikor egy felnőtt pasi még mindig azt hiszi, hogy a lányoknak az arc fontosabb mint a személyiség...

Kedves 32 éves:

1: ha már volt 10 nőd, ha még minimális szinten is, akkor az azt jelenti, hogy 10 nőnek bejöttél első lépésnek, de szakítottak veled, mert jobban megismertek. Külsőt fel lehet mérni 2 másodperc alatt, de csak randizás után derül ki a személyiség.

2: azért, mert szakítás után másfajta pasira megy egy lány, az teljesen normális, mert a lánynak, abban a helyzetben, elege van abból a típusból és keres egy teljesen másfajtát.

3: Ha egy pasi ilyennel jön, hogy ő mekkora energiabefektetést csinál, hogy legalább egy valami összejöjjön, akkor 1: vagy piszkosul szXrul csinálsz valamit és azért ilyen nehéz, vagy 2: annyira feszült vagy és túlteljesítesz, hogy mindenki menekül előled, mert egy nagyon feszült ember vagy

4: lehetnél már annyira érett, hogy rájöjj: a külső, a belsőhöz képest, nem fontos.

2020. júl. 20. 09:13
 12/13 A kérdező kommentje:

:D #11-es, ez egy jó válasz volt! Nem is tudok mit hozzátenni. Igen érettség kérdése az egész. Jó pap holtig tanul. Am lehet túloztam ezzel a hatalmas energiabefektetéssel. Mondjuk, akinek fontos a humor, annál brillírozok, de akinek a külső, annál kell komolyan tepernem - totál belefáradok. Igyekszem-igyekszem.

#8-as, annyi a kérdés, hogy minek mennek lejebb "minőségben" a lányok, ha tudják az elején már, hogy külsőre, amúgy nem jövök be nekik. (Mondjuk annyira szarul nem nézek ki.) De kb a lányok/hölgyek itt már kezdenek jó válaszokat adni.

#9-10-es, képet nem szeretnék küldeni, de átlagos fejem van az biztos. A kopaszra nyírást majd meggondolom még. Am lehet csak nekem van problémám a fejemmel, és brad pitt-re akarok hasonlítani. Vicces, mert pont vele példálózok mindig. :D Kicsit hegesztenem kell még az önképemen. Remélem azért nem futok ki az időből, már 32 évesen picit cikinek érzem, hogy ilyen semi-gyerekes vergődésekkel szüttyögök. A szülőktől kellett volna önbizalmat/önbecsülést kapnom, de nekik is megvolt a keresztjük, megértem, hogy nekik nem volt idejük ezzel foglalkozni, így nekem kell ezt megoldanom. De mindenképp értékelem mindenki válaszát! :) Nagyon értékesek.

2020. júl. 20. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell kopaszra nyírnod a hajad, ha nem szeretnéd. Mindenki ezt írja, de nem mindenkinek áll jól a kopasz fej. Persze zavaró nem lesz senkinek, de hát nem mások miatt hord úgy a hajad ahogy. Nekem speciel semmi bajom nincs azzal, ha valaki a kopasz haját hosszan hagyja. Jobban néz ki szerintem még így is sokaknál mint ha kopasz lenne.
2020. júl. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!