Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy a pasi előadta hogy mekkora egy császár az ágyban csak azért hogy lefektessen titeket közben meg egy nagy nulla volt?
Figyelt kérdés
Hogy történt illetve mi változott ezután?2020. júl. 18. 19:41
12/12 anonim válasza:
Detto, a legnagyobb szájhősök voltak a legrosszabbak. Volt egy emlékezetes: ismerkedtünk a férfival, már találkoztunk is egyszer. Szóba került, hogy én a durvább szexet szeretem, ahol a férfi határozottan irányít és kiborulok az 5perces bohócoktól. Állította, hogy ő majd megmutatja, sose többet nem akarok majd mást, órákig fog tartani, imába foglalom a nevét. Még gifeket és egy-egy elképzelést is küldött... na persze aztán felsült. Olyan kis esetlen volt, hogy majdhogynem én dugtam meg őt. Négy alkalom után leköszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!