Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti benne lennétek olyan szexkapcsolatba, ahol csak orálisan kényeztetitek egymást a nővel?
Figyelt kérdés
Tehát nincs behatolás, csak izgatjátok egymást, majd a nő kézzel szájjal elégít ki benneteket. Persze előtte sok sok izgatás játék csók masszázs stb lenne, nem csak egy gyors szájmunka.2020. júl. 18. 18:54
11/18 anonim válasza:
Benne lennek, imadok nyalni, az se lenne baj ha nem adna annyit vissza :D
12/18 anonim válasza:
Férfiként imádnám az ilyet. Hölgyek írhatnak privit. 😉
13/18 anonim válasza:
11-es,hogy bírnád ki hogy nem adná vissza, ha már keményen áll?
14/18 anonim válasza:
Közben kiverném, mivel az izgat, hogy nyalok így arra mennék el :) volt egy kapcsim, ahol a csaj nem akart szopni, de ha én csináltam azt nagyon, így sokszor csak nyaltam elsült ő is és én is.
15/18 anonim válasza:
Én nőként nem tudom megérteni, ez hogy lehet elég bárkinek is. Egy igazán jó oráltól már egyszerűen akarom a behatolást is.
16/18 anonim válasza:
Teljes mértékben benne lennék egy ilyen típusú szexkapcsolatban, aztán meg ha a másik fél többre vágyik közös megegyezéssel lehet több is.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!