Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feeder vagy feedee lányok vannak az országban?
Szívesen beszélgetek én is feeder/feedee lánnyal. :)
22/F
14-es, én nagyon örülnék, ha egy feeder làny segìtene nekem még jobban meghìzni:) Ha gondolod ismerkedhetünk:)
24 éves sràc vagyok, 173cm és 140kg.
Pár éves tapasztalatom alapján ilyesmi a helyzet:
Rengeteg kamu profil van fent a különböző oldalakon mint feabie , vagy akár itt is.
Hogy, miért van ilyen kevés foodie vagy feede lány?
- Mi FA, Feeder-ek is tehetünk róla, az eddig halottak alapján elég sokunk csak játszanak (nem belly play és társai) a feede lányokkal.
-Nem népszerű még pénzért hízni mint külföldön (lásd bigcuties.com).
- Ha egy feede lány ki kerül a "piacra", egyből 10-20an ugranak rá és van aki elijeszti vagy van aki gyorsan lecsap rá.
- Nem vállalják fel vagy még ők sem tudják.
- Rengeteg sérelem lehet egy kövér nő életében, idővel meglehet magukat szeretetni és lehet megkedvelik a plusz súlyukat.
Hány évesek?
Inkább korosztályra bontanám vannak a fiatalabbak (ők vannak többen) 16-22évesek. Illetve 30-40esek akik mást keresenek nem feltétlen a hízás számít mert már 160-200kg súlyuak, inkább társat vagy esti partner a cél.
Kérdezetek inkább, úgy egyszerűbb írnom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!