Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány országban szexeltél már?
24 vagyok.
Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Csehországban, Spanyolországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Egyiptomban, Boszniában, Egyesült Államokban és Svájcban sikerült.
Egy és ugyanazon lánnyal... :)
Igazából minden kiránduláson/nyaraláson kerítettünk rá apropót.
Wow. 😀
Nekem eddig csak Magyarországon, bár itt több településen.
De mindjárt felteszem azt a kérdést is, ha addig valaki meg nem előz. 😀
Nem vagyok akkora lepeőakrobata, de azért nyaraláskor/kiránduláskor adja magát.
Magyar településeket tekimtve 3 volt összesen: a lakóhelyünk, a főváros és a barátom lakhelye kicsit arrébb... :D
Hát, ezek közül csak az Államok volt drágább desztináció.
Törökország és Egyiptom olcsóbb volt, mint ugyanannyi 4 csillagos hotel itthon, a szlovén-, cseh-, osztrák, szlovák-, osztrák határ pedig konkrétan közelebb vam hozzánk Sopronból, mint Budapest. :D
Szeretünk utazni, s asszem' minden országban ahova a párommal mentünk :) Miért hagynánk ki a szexet, ha idegen helyen alszik az ember és ott lehet s kívánjuk is egymást?
Külföldön csajozni az más kérdés, de abból is akadt még legénykoromban. Egy nyaralóhelyen, ahova pihenni, bulizni megy az ember azért nyílni tudnak a lehetőségek (persze igen hasznos ha beszélsz is valamilyen nyelvet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!