Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaláskor a hüvelybe is be kell dugni a nyelvet,vagy elég csak kívülről nyalogatni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 13:03
1/12 anonim válasza:
Én nem szeretem, de ez mindenkinél más.
2/12 anonim válasza:
Én be szoktam dugni oda is, a játék kedvéért, de a hangsúly a csiklón van, ott kell "melózni", hogy a csaj remegjen rendesen! 😌
F
4/12 The Dead and Dreaming válasza:
Nem minden lány ugyan úgy szereti, ha szájjal kényeztetik, de én például szeretem bele dugni a nyelvem és nem csak kívülről csinálni. Én egyébként megpróbálnám összekötni az ujjazással ezt a dolgot, de ez sem hiszem, hogy minden lánynak tetszene. Bár igazából csak arra gondoltam, hogy amikor a csiklóját ingerlem és úgymond csak "kívülről" kényeztetem nyelvvel akkor közben finoman egy vagy két ujjal ujjaznám a fordítottja pedig az lenne amikor kézzel a csiklóját masszírozom vagy simogatom és úgymond csókolózás szerűen nyalom ki, hogy annyira bele tolom a nyelvem amennyire csak bírom. Bár ez ilyen 2-3 cm-nél nem lenne nyilván több de megpróbálnám úgy mozgatni, hogy kellemes legyen számára.
5/12 anonim válasza:
Az is elèg ha csak a hátát nyalogatod..
6/12 anonim válasza:
Igen, úgy szeretem ha nyalnak, ha a hüvelyembe is minél mélyebben belenyal a pasi.
7/12 anonim válasza:
Én szeretem, ha a hüvelyembe is belenyal a párom.
8/12 anonim válasza:
Igen a csiklót is nyalogatni kell, bedugni a nyelved. Lehet szopogatni, szívogatni is.
9/12 anonim válasza:
Már rég rossz, ha kell...
Ha élvezed, akkor csináld, de ha undorít, akkor tök mindegy mikor és hova dugod a nyelved, nem fogsz jól nyalni, ugyanis attól nyal jól valaki, ha élvezi az egészet. Én amúgy azt szeretem, ha a nyelvét is bedugja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!