Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt pasik akik szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt pasik akik szex nélküli házasságban élnek kb 40 éves koruktól, mert az asszony nem szexel velük és már így is fogják leélni az életüket a nejükkel megszokásból, pénz stb miatt és nem válnak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 17. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9.: maximum ha nagyon lelki igényem akkor keresek vakaki mást mellette
2020. júl. 17. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Én 30 felett sem bírtam, hogy havonta 1x van szex, az is csak akkor, ha én kezdeményezek.
2020. júl. 17. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Én férjezett nőként csak azt nem értem, hogy lesz egy nőnek 0 a libidója hirtelen?? Jó, indokoljàk a gyerekszülès utàni hormonális változásokkal, meg hogy tudatalatt az ilyen nők bem akarnak gyereket,meg hogy egy kis plusz súly ....stb., de bassgus, ha van valakinek egy testileg is kielégìtő kapcsolata, az miért változik meg hirtelen? 15 éve házasok vagyunk,és 2 gyerek mellett heti több alkalonmal szexelünk, ő is igényli, èn is.... Mi van ezekkel a nőkkel?? Letudták a gyerekszülèst, oszt' jóvan???
2020. júl. 17. 15:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Jól mondod 13#!

Letudták,és utánna xarnak bele az egészbe.

Nem mind,(és ezekszerint te sem,ami nagyon pozitív)nem általánosítok,de van egy ilyen réteg sajnos.

Megvan a gyerek,megvan az apuka.Bebiztosítva a dolgok.

Lehet hízni ezerrel,meg otthonkában papucsban slattyogni igénytelenül.

Kiábrándító,és egy idő után mikor hazaérsz,már csak a gyerekkel elvagy,tv zel és ránézel a nőre,de eszedbe se jut már bármit is kezdeményezni.Nem vonz ,csak van.Gyerekeid anyja.

2020. júl. 17. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom megérteni az olyan nőket, akik házasság, gyerek után elhanyagolják magukat. Én valahogy első sorban nem is a férjem miatt, hanem magam miatt akarok nő maradni. Szorosan utána jön a férjem, és még ő utána a külvilág is ott van valahol.

Pedig már közel 20 éves házasságban vagyok 40 felett.

2020. júl. 17. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

13 > Az én feleségem még csak gyereket se szült, és igénytelen se lett. De teljesen aszexuális lett. Sok minden érdekli, sok mindent lehet vele együtt csinálni, de a dugásra már nincs igénye. Pedig én se lettem egy elhízott, igénytelen panelproli.

10 > Szanaszét keféltük az agyunkat. Ezért is olyan baromi nagy a kontraszt a kezdeti évekhez képest.

4es voltam

2020. júl. 17. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Túl van ez misztifikálva. 40 évesen, 10+ év stabil kapcsolat után már nem kéne h gondot jelentsen ha másokkal is kezd az ember. Nevezhetjük nyílt kapcsolatnak. Sajnos prűd kultúránkban erről nem szabad beszélni. Pedig jól működik. Havonta 1-szer szoktunk szexelni max a feleségemmel, viszont minden nagyon működik, szeretjük egymást. Érthetetlen miért, de 8 év után feladtam. Volt h fél évig semmi. Egyszer nyitva maradt a gépemen a rosszlányok. Egyébként csak kiváncsiságból nézegettem. Akkor ő már biztos volt benne h megcsaltam közbe nem is. Azt mondja megérti, azért kicsit fáj, de ennyit ki kell bírni. Mikor felvilágosítottam h még nem csaltam meg de nagyon közel voltam hozzá, akkor megbeszéltük h innentől szabad az út. Voltam prostinál párszor, meg néhány rövidebb kaland is belefért már. Nem aggódok mert nem fogok még egy olyan intellektuális nőt találni mint a feleségem, akivel mindenben passzolunk kivéve ebben az egyben. Ha a világon mások is nyitottak lennének, nem lenne ennyi válás.
2020. júl. 17. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:
17 ev utan semmi szex nincs nalunk.
2020. júl. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!