Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Irigy vagy amikor a Öregembere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigy vagy amikor a Öregemberek a strandon bombázókkal járnak kézen fogva? Irigy vagy olyankor?

Figyelt kérdés

Fuuuuh de idegesítő amikor a strandon a fonnyadt öregemberek olyan csajjal vannak hogy az valami hihetetlen meg a k..cs.g szemüveges b....zi gyerekek olyan bombázókal járnak kézen fogva ,akkor legszívesebben felrobbantanám a világot büdös f..gek d..goljenek meg nekem meg csak egy szegény kis sovány roma származású lány jutott aki valószínűleg csak azért van velem mert két fizetésből könnyebb az élet mint egyedül.

Én nagyon irigy vagyok olyankor olyan jó feneke volt már a csajnak kb 25 éves lehetett meg olyan mellei és egy 60-as öregemberel járt kézen fogva de rengeteg hasonló eset van hogy csúnya sovány fiúkkal járnak a bombázók és szerintem nem is a pénz miatt én meg itt vagyok kigyúrt jó képű srácként és rám sem néznek a csajok.

2020. júl. 16. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz 10/10, ha fejben nincs minden tisztába téve. Szerintem alapvető önértékelési problémáid vannak. Csak azt a tanácsot tudom adni, hogy tanuld meg tisztelni az embereket magad körül, nagyon fontos tulajdonság. Én nem tartozom egyik kategóriádba se, én pocakos, alacsony széles vállú srác vagyok. Találtam magamnak egy gyönyör

lányt akivel 3 évig együtt voltunk, se pénzem, se csoda kinézetem nem volt, humor és tisztelet volt :)

2020. júl. 17. 03:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a pénz miatt vannak velük , ezt már tudhatnád🤷‍♂️
2020. júl. 17. 05:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem irigylek másokat saját életemmel foglalkozom. Olyanokkal barátkozom és beszélgetek akik elfogadnak olyasnak amilyen vagyok.
2020. júl. 17. 07:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, kérdező, hogy az a fonnyadt öregember is utálta a fél világot fiatal korában, és csak vénségére tanulta meg meglátni a NŐT a nőkben.
2020. júl. 17. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem, mert a saját dolgommal foglalkozok 😂
2020. júl. 23. 07:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen valahol az vagyok mert nekem is nagyon bejönne egy fiatal csajszi!
2020. júl. 23. 07:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Kigyúrt vagy?Mint egy giliszta?

Na sok a szöveg,muti a képet.

2020. júl. 25. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!