Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/21 Deák Dominik 2020 válasza:
Szeretem ha videóchaten irányítanak
14/21 anonim válasza:
#10: a magadfajta embereknek 2 póz létezik a szexben, és az egészet 2 perc alatt letudja: misszionárius és lovagló 1-1 perc. 😂😂😂
15/21 anonim válasza:
Uniformis. Kezdve a tengerész ballagási öltözettől a női rendőr, postás egyenruhán át, a nővér, orvosi, tanári fehér köpenyig.
16/21 anonim válasza:
Bdsm
Anal
Alazas
Pisi
Ver
Harapaaas, ez nem tudom mennyire az xd
Szerepjatekok
Kicsit eroszakosabb dolgok pl eroszakosabb szopatas vagy hasonlook
Ennyi jutott csak eszembe
17/21 anonim válasza:
16os. Amiket felsoroltál, azok perverziók. Nincs vele baj, egyiket-másikat én is kedvelem s ez egészséges is, csak éppen nem a fétis kategóriába sorolható.
A fétis az ami hétköznapi állapotból beindit, felizgat. A perverzió pedig már harci állapotban felmerülő kérés, kívánság.
18/21 Felfujhatogyerek válasza:
Bazi nagy Latex lufik, strandjátékok és más felfújható játékszerek :P Imádom még a feszes fényes ruhákat. De leginkább a finom vékony Latex-ért vagyok oda.
19/21 anonim válasza:
Amiket a 16-os felsorol, a legtöbbjét "parafíliáknak" hívják. A perverzió szónak van egy olyan pejoratív értelme, hogy ha "nincs velük baj" akkor ezt a szót nem használjuk rá.
Másrészt, pisire meg vérre éppenséggel fetish is lehet.
20/21 anonim válasza:
Nekem anya-fia fétisem van. Nagyon izgat. Szívesen beszélgetnék erről hölgyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!