Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak az a fétise, hogy megdug, miután velem volt egy másik férfi. Ez normális?
Furcsállom a dolgot, na meg azt sem tudom kivel feküdhetnék le, mielőtt vele is szexelek.
19L
Simán hülye az.
HA neked tetszik akkor csináld , de ez nem normális. Majd lesz még ott kkor ettől hülyébb ötlet is.
Nekem minden vagyam, hogy egy haverommal egy csajt nagyon megcsinaljunk. De azert ez amit irtal nekem is fura. A jelenlegi paromat biztos nem tennem ki ilyennek, ha meg ez is lenne a vagyam, illetve a sajat “fetisemnek” sem tennem ki. Az en paromhoz csakis en nyulhatok hozza, ez a normalis hozzaallas. :)
23F
Nem mondanám normálisnak, de hát kinek mi a normális.
De ahogy látom ez kicsit sem lenne neked ellenedre. Akk meg mi a kérdés?
L
Igen beteg a palid, de én nagy szívű vagyok, tehát ha úgy van kisegitelek! 😀😀🤭
F
"bevállalom"
Milyen nagylelkű úriemberek vannak itt :)
“Egyik fiunak az a fetise, hogy kikotoz es megdug. Felbe hagyja, elmegy enni, kavezni, majd athivja a haverjat. Bekotozi a szemem es vagy o vegez velem vagy a haverja.”
Multkor egy csaj igy keresett meg engem mikozben van baratnom, hogy lennek e a “haver” ebben a szerepben. Szerintem keresse fel a baratod oket 😅
23F
Nem átlagos vágy, de hogy mi a normális és mi nem... Normális az ami nem jogszabályba ütköző, egészségre nem ártalmas és minden résztvevőt izgatja, kívánja.
A pasidnak enyhe cuckold fétise van, ha neked is tetszik a dolog akkor egészségetekre, csak használj majd óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!