Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők hány százaléka használ vibrátort? Te vagy barátnőd (férfiak esetén) használ?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron voltam egyik legjobb barátnőm lánybúcsúján, ahol voltak pikánsabb feladatok, így bekapcsolt vibrátorról különböző ételek lenyalása is. Mindenki igencsak be volt már csípve, szóba került ez a téma és kiderült, hogy mindenkinek van otthon ilyen játékszere rajtam kívül. Annyi pozitívumot meséltek róla, hogy végül én is beszereztem egyet. Azóta nagyságrendekkel jobb a párommal való szex és a maszturbáció is, sőt a menstruációs görcseimet is csillapítja, ha olyankor használom. Már komolyan azt bánom, hogy nem vettem 5-10 évvel korábban. Ezzel senkit nem meggyőzni akarok, de én ezeket tapasztaltam.2020. júl. 15. 15:44
11/16 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszett bennük pontosan?
2020. júl. 15. 17:42
12/16 anonim válasza:
Semmi. Egy hús-vér férfi ezerszer jobb. Nem pótólja a péniszt. Ha meg önkielégítést végzek, az sokkal finomabb a kezemmel.
13/16 anonim válasza:
Nekem sem volt és nem is gondolkodtam rajta soha aztán a férjem hazaállított egyel, mondván hogy annyi hűségpontom volt a dm kártyámon amiből simán kijött és tudja, hogy amúgy sosem venném meg magamnak. Azóta is áldom a nevét, nagyon szeretem a kis játékszeremet, ő pedig imádja nézni ahogy játszom vele. Nyilván őt és a szexet nem helyettesíti de mivel sokat vagyok egyedül így igencsak hasznát veszem.
14/16 anonim válasza:
Én nem csak magamond használom hanem páromon is. Feldobja a szexuális életünket, de egyedül is nagy hasznát veszem. Sokáig gondolkodtam rajta de nem bántam meg :)
15/16 A kérdező kommentje:
Párodon mire használod?
2020. júl. 16. 15:40
16/16 anonim válasza:
Gátnál és anál rész izgatására. Természetesen fertőtlenítve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!