Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert vonzanak a "csunya" lanyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vonzanak a "csunya" lanyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbantani, de sokkal felszabadultabb tudok lenni olyan lanyok tarsasagaban akik nem olyan szepek, vagy nem elnek tarsasagi eletet stb. Raadasul felizgatni is sokkal jobban felizgatnak, sokkal szabadabbnak erzem magam veluk es kevesebb a gatlasom is. Miert?
2020. júl. 14. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont e miatt. Mert tudod, hogy a csajok sem top10-esek, nincs megfelelési kényszered és nem kell megjátszanid magad.
2020. júl. 14. 18:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz. :D es masodik kerdeskent: hogy lehet ugy ismerkedni egy nem annyira tetszo lannyal, hogy ne erezze magat ugy, mint valami targy aki csak azert kell, mert konnyebben feloldodok vele? Erre valaszolhatna esetleg egy magat nem annyira szepnek tarto lany. Csak mert a legtobb nonek gondolom (biztos vannak kivetelel) jol esik, ha a partneruk szepnek latja oket.
2020. júl. 14. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindneképp jobb lenne olyanokkal ismerkedned, akik vonzóak is számodra. Nekem speciel rosszul esne, ha egy pasi csak azért ismerkedik velem, mert “csúnyácska” vagyok, de semmi komolyat nem akar.

Ezen túl kell lendülnöd valamikor.

2020. júl. 14. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én lánykoromban sem voltam szép, maximum csinos, igényes ( az most is vagyok egyébként). Aztán szépen visszautasított egy f@sz , mert neki 10/10es csaj kell, külsőleg is ...Hát , én azóta boldog párkapcsolatban élek, ő meg max. unatkozó , kicsit se milf feleségeket qrogat. Tanulság : jól teszed. De csak akkor legyél vele, ha TÉNYLEG érdekel és ismerkedni szeretnél.
2020. júl. 14. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Én szerintem azért vonzódsz a nem annyira szép, visszahúzódó lányokhoz mert ők nem az a tipikus pláza cicák, normálisan lehet velük beszélni +sokkal gondoskodóbbak több szeretetet tudnak adni ami azért a csilivili madametökéletes külsővel rendelkező hölgyeményekről nem igazán mondható el.
2020. júl. 14. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam, h ne tudna tenylegesen tetszeni valaki aki nem "10/10". Igazabol sokszor olyan lany is tenylegesen megtetszik aki nem annyira szep masok szerint. Egyebkent koszonom a valaszokat es kulon koszonom azoknak a lanyoknak akik korrekten elmondtak a velemenyuket. :D nyilvan johet meg, ha valaki szeretne meg hozzaszolni. :)
2020. júl. 14. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
nem szeretem ezt a kifejezést de nem fogok hazudni a csúnya lányok sokkal jobbak a szexben mivel nekik igyekezniük kell ha el akarnak kelni, a szépeknek cak feküdni kell semmi mást.
2020. júl. 14. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt egy nem túl top10-es barátnőm. Illetve inkább először csak afféle "dugihugi".

Arcra nem volt túl szép, kicsi, vékony popsi, alig cici. Tüsi fekete haj, szemüveg. Erősen fogszabályzó után kiáltó fogak.

De valami mégis megfogott benne.

Olyan perzselő szikra, vagy mi volt kettőnk közt.

Meghívott magához egy kávéra. Elfogadtam. Felmentem.

Hozzám ért. Mintha villám csapott volna meg.

Átöleltem, ő már a nadrágomat gombolta ki. Én is az övét. Iszonyú nedves volt. És forró volt a szája. ;) Szóltam, hogy jövök, de... örömmel nyelte.

...aztán én is az ő sunaszaftját. Mert rengeteg volt neki.

Szóval tényleg. Aki nem túl szép, hát húúú... Isteni volt az ágyban. Nem volt előtte tabu.

...és főzni is jól tudott... :)

2020. júl. 14. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!