Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom meggyőzni a barátnőmet arról, hogy az anál jó?
Én nagyon csinlánám, de ő nem igazán nyitott rá. Próbálok finoman közelíteni a popójához a kezemmel miközben nyalom, és amikor a hasán fekszik "véletlen" a fenekébe is belenyalok, de eddig nem úgy tűnik hogy tetszene neki.
Ötletek, hogy finoman beadagoljam neki, hogy nem is rossz ez?
Jól mondják egyesek, az anál a lányoknak tényleg nem "jó". Orgazmusra igen kicsi az esélye, esetleg, ha közben te, vagy ő játszik magával izgis területeken akkor esetleg.
A szex már csak ilyen, hogy vannak benne olyan részek, ami inkább a másik félnek jó.
És a popsi is ilyen. De ha igazán kedvel téged az a lány, és nincs kellemetlen gondolata a területtel kapcsolatban, akkor bőven van remény, hogy egyszer sikerüljön.
Addig is, érd el nála, hogy a popsi a kellemes érzésekkel társuljon nála. Néha arra kalandozol az ujjaiddal, nyelveddel, stb...
Lényeg a fokozatosság.
Aztán egyszer még az is lehet, hogy ő fogja jelezni, hogy többet akar...
Ki tudja...
Vegyél neki egy műbránert, és mond neki:
Drágám, hatalmasat lehet élvezni ha izgatnád a prosztatámat, kérlek jól dugd meg a seggemet.
Utána cserélünk jó?
Szeretném megmutatni én mit éreztem...
Az a baj h amig egy pasi siman elelvez tole addig egy no aligha(van 1-2 kivetel)
Ha nem akarja ne eroltesd! Az o teste o tudja mit enged mit nem. Te meg tisztalatba tartod a donteset.
15#:
Előtted szóló voltam, egy pasi is akkor élvez el tőle ha valaki jól csinálja. Nem véletlen használtam a "jól dugd meg" szót.
A férfiak többségének még egy nagyon jó előkészítést sem ér meg, csak egy "szűk lyuk amit jól meg kell döngetni"...
Valószínűleg a kérdező is ilyen, mivel nem érti meg a nem szót, és tiszteletben sem tartja a párja akaratát a saját testével kapcsolatban.
Így gondoltam egy fordított felállásnál, ha a barátnője felvenne egy jókora felcsatolhatóst, és jól megdöngetné a kérdezőt, máglátná (csillagokat leszámítva) legközelebb ki mit akar bevállalni....
Azt hiszem, már előttem mindent elmondtak. Plusz, én uborka helyett cukkínit írtam volna.
És persze ne gyere azzal hogy te azért nem szereted mert nem vagy b úzi. Itt ez csak annyiban lenne egy érvényes ellenvetés, hogy a s.ged nem nemiszerv. Amire csak azt tudjuk mondani, hogy a barátnődé sem az.
Hihetetlen ez a sok farba dugós, magát heterónak valló pasi. A seggünk exit only, ezt barátnőd felfogta, te nem.
Csajod helyében úgy pics...án rúgnálak, hogy zsinagógában tántorgó nagybőgőnek néznéd az anyád vasporos, cimbalom szöggel kivert pics...áját is.
Csak hiszed hogy jó, neked lagalább is....
Undorító az egész, nem tudom hogy ezek után mi fog következni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!