Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az első alkalomnál nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első alkalomnál nagyon feltűnő az ha még nem volt a srác előtte lánnyal?

Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nem feltétlenül, egy új partnerrel való együttlét is tele lehet bénázással, mert nem ismered a másik testét, zavarban vagy. Hamar elsülhetsz, vagy fel sem áll a megfelelési kényszer miatt.
2020. júl. 14. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Igen, már a rengeteg bénázás miatt is.

De nincs ezen mit aggódni, az egy külön öröm amúgy hogy most együtt jöttök rá mit hogy "kell" csinálni, fel a fejjel :P

Próbálkozz csak, és kérdezd hogy neki mi esik jól, és mondd hogy neked mi nem, mi igen. Ha beszéltek arról mi esik jól és mi nem egymás közt, már az egy remek pont :)

2020. júl. 14. 01:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj egyes jól írja, új partnernél is ugye nem ismered mit hogy szeret másik,szóval az is idő :)
2020. júl. 14. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Feltűnő lehet, de ha már megtörténik akkor a következőre egyből nem leszel szűz nem igaz? "Menet közben" egy nő sem fog leállítani - ha figyelsz rá, hogy neki is jó legyen. Ha meg szeret a lány akkor pláne nem.

Ettől egy új párnak mindig kell egy kis csiszolódás, összehangolódás.

2020. júl. 14. 01:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy idősebb nővel volt az első, akinek nem mondtam meg, mert az volt a kikötése, hogy ha szűz vagyok, akkor nem lehet köztünk semmi. Elég hosszú kapcsolat lett belőle ...
2020. júl. 14. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!