Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak új emberekkel tudok szexelni? 21L
Tényleg jó prosti lennél. Van egy ilyen ismerősöm, a szavai alapján te pont annak való vagy:
- mindig új emberek,
- hamar elsülnek, így nem tartana 5-10 perctől tovább,
- randizgatni se kell, meg kötelező köröket tenni
- és még fizetnek is érte.
Tiszta jó biznisz neked. Én a lakást tudnám neked biztosítani, némi jutalékért cserébe.
#1: A nimfománia egy teljesen más tüneteket produkáló mentális betegség, ne beszélj hülyeségeket.
Poligám, vagy poliamóriás vagy. Igazából ez a normális, a genetikusan kódolt viselkedés forma. A monogámia egy a kereszténységből származó társadalmi norma, ami nem természetes ösztön.
Nyugodtan éld az életed, ahogy jól esik, majd a biológiai órád jelzi, ha megállapodnál és családot alapítanál, illetve lehet, hogy így fogsz rátalálni arra az emberre, aki megfog és mellette akarsz majd maradni. Addig meg élvezd az életet.
Amúgy én is a poliamóriás nyitott kapcsolat híve vagyok, de kibírom hogy most nem írok privátot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!