Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a fiúk 90% a idősebb nőt? Vagy vak túltolják a milf videokat.
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 22:58
2/11 anonim válasza:
Lassan 21 leszek.
Azért szeretnék idősebb nőt - most általánosítani fogok, mert általában a lányok már 15-16 éves korukra már nem szüzek. Buliban hétről hétre had ne mondjam mik mennek. Úgymond felelőtlenek.
Egy 30as nővel ilyen nem fordul elő. Mikor ő volt tini akkor a diszkózás még nem így ment. Sokkal éretebb.
Most nem a milfekről van szó, merz az más, hanem az idősebb nők felfogásáról.
3/11 anonim válasza:
2
Erre azért ne vegyél mérget, én is 30as vagyok és régen se voltak jobbak a csajok a mostaniaknál, láttam én csajokat verekedni egy fszért, szóval hidd el a mai harmincasok se voltak apácák 😂
4/11 anonim válasza:
A fiúk többsége mindenféle korosztályt akar, milfet IS, meg amúgy nagyjából bármilyen korút is 18-50 között ha jól néz ki és nyitott a szexre. Nincs ebben semmi rendkívüli, a többi csak díszszöveg ("érettebb / tapasztaltabb / tudja mit akar" stb. - azaz azt gondolják egy milf-el jobb a szex).
5/11 anonim válasza:
Én nem feltétlen. Gondolom a fiatalabb fiúkra gondoltál:) 41 f
6/11 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos 15-25 éves fiú kb mindenkit akar aki a számára kicsit is vonzó
7/11 anonim válasza:
Fiatal koromban jómagam is az idősebb hölgyek társaságát kerestem, viszont most 40 évesen a huszonéves lányok érdekelnek. Ki érti ezt?
8/11 anonim válasza:
Amikor fiatal voltam, nem volt net és MILF videók, mégis szinte csak idősebb nőim voltak. Nem tudom miért, talán mert érettebbek voltak és normálisan beszélgetni is lehetett velük, nem úgy, mint a korosztályommal.
9/11 anonim válasza:
Ezt a 90%-ot gondolom nem a KSH oldaláról szedted...
10/11 A kérdező kommentje:
Szia.
Nem, csak a többség mind ilyet keres.
2020. júl. 14. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!