Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez milyen nadrág? Latex vagy bőr? (KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Ti viselnétek?
Ma megláttam ezt a nőt, ezzel a nadrággal és seggel. Betonkemény lett a léc. Külön életet élt járáskor az a fantasztikus segg, ahhh.
Kort is!
2020. júl. 13. 22:30
22/29 anonim válasza:
Nem nagy durranás!
Kérdező!
Mindenre kifogásod van! Kis bátortalan vagy! Komoly kapcsolatot keresel? Na és? Attól még kérdezni szabad!
Kis bamba vagy.. 😅
23/29 A kérdező kommentje:
Részben elismerem, hogy bátortalan vagyok. De ez azért van, mert 10-ből 8 nőnek barátja van mindig, 1 szabad, de defektes, 1 meg úgy néz ki, mint a saját öreganyja. 😑😄
2020. júl. 14. 11:09
24/29 anonim válasza:
Kihagytad a kidobott megfáradt anyuka tipust. :D :D
25/29 A kérdező kommentje:
Igaz, bár van köztük olyan csinos, akit farkalnék. 🙂
2020. júl. 14. 11:28
26/29 anonim válasza:
Latex szerintem, és én szépnek tartom.
Nem értem, minek kell elkezdeni szidni.
27/29 A kérdező kommentje:
Azért szidják, mert itt mindenki tökéletes testű, szexuális kultúrájú, jó állású, magas fizetésű, sikeres, izgalmas személy. Ja, mégsem. Szerintem is rendkívül vonzó ez a test, öltözet, de hagyjuk.
2020. júl. 15. 15:20
28/29 anonim válasza:
Ez lyrca vagy spandex, látszik a fényén, hogy "textúrált" anyag, nem élesek a fények, a kontúrok. Befizetek rá egyébként, ha valaki latex cuccban mászkál ma magyarországon az utcán.
29/29 anonim válasza:
Én nem látom be tudnád küldeni újból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!