Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez milyen nadrág? Latex vagy bőr? (KÉPPEL)
Figyelt kérdés
Ti viselnétek?
Ma megláttam ezt a nőt, ezzel a nadrággal és seggel. Betonkemény lett a léc. Külön életet élt járáskor az a fantasztikus segg, ahhh.
Kort is!
2020. júl. 13. 22:30
11/29 anonim válasza:
Tőle még nekem is jobb a fenekem.
Szerintem bőr nadrág.
20/L
12/29 anonim válasza:
a lakk, az durván vastag, a latex az közepesen vastag, van a lycra az a vékony bőrhatású ahogy tudom. van ezer féle változata egyik dögösebb mint a másik ha jó csajon van, amúgy attól függetlenül amit az előbb leírtam fentebb, ha engedné,simán letapiznám így is hogy nem a legjobb csajra van ráhúzva. :)
13/29 A kérdező kommentje:
Ez jó csaj, olyan arca volt, megszarsz. A segge tökély. Szeretem a pont ekkora segget, ha külön életet él járáskor és az sem baj, ha narancsos vagy puha, lottyedt kicsit. De oldaltól olyan kerek volt, fuhh. Nagyon szúrtam volna a farkammal. Lycra, azaz! S nem papucs, hanem szandál.
2020. júl. 13. 23:33
14/29 anonim válasza:
Latexnek tűnik, s tényleg jól áll rajta. Ezeknek a nadrágoknak pont ez a lényege - kiemelik a feneket és a lábak formáját.
15/29 anonim válasza:
Ez akkoris egy lottyadt karfiolsegg. csak a naci összetartja..
Nekem mindegy, lehet szandál is, okádék, egy magassarkú kell ehhez főleg mert rövid kicsit a lába.
Az arc más kérdés, azt te láttad, én nem, azt nem is vitatom. :)
Jó testű, feszes csajon, magassarkúval szó szerint kikészítene engem is úgy ahogy ez téged. :)
16/29 anonim válasza:
#11 az ilyen állításokat be kell bizonyítani. De nem privátba.
17/29 A kérdező kommentje:
Nekem a karfiol segg is vonzó Barátom, ha nő lelke rendben van. 🙂 Csak jó nagy segge legyen, hatalmas segg.
2020. júl. 14. 00:00
19/29 anonim válasza:
Annak vonzó aki nem válogat. :)
Én sajnos vagy nem sajnos válogatok. :)
És a nő lelkére nem áll fel a bré, kapcsolathoz kell az is, de önmagában édeskevés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!