Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ez milyen nadrág?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez milyen nadrág? Latex vagy bőr? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Ti viselnétek?

Ma megláttam ezt a nőt, ezzel a nadrággal és seggel. Betonkemény lett a léc. Külön életet élt járáskor az a fantasztikus segg, ahhh.

[link]

Kort is!

2020. júl. 13. 22:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Tőle még nekem is jobb a fenekem.

Szerintem bőr nadrág.

20/L

2020. júl. 13. 23:26
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
a lakk, az durván vastag, a latex az közepesen vastag, van a lycra az a vékony bőrhatású ahogy tudom. van ezer féle változata egyik dögösebb mint a másik ha jó csajon van, amúgy attól függetlenül amit az előbb leírtam fentebb, ha engedné,simán letapiznám így is hogy nem a legjobb csajra van ráhúzva. :)
2020. júl. 13. 23:29
 13/29 A kérdező kommentje:
Ez jó csaj, olyan arca volt, megszarsz. A segge tökély. Szeretem a pont ekkora segget, ha külön életet él járáskor és az sem baj, ha narancsos vagy puha, lottyedt kicsit. De oldaltól olyan kerek volt, fuhh. Nagyon szúrtam volna a farkammal. Lycra, azaz! S nem papucs, hanem szandál.
2020. júl. 13. 23:33
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Latexnek tűnik, s tényleg jól áll rajta. Ezeknek a nadrágoknak pont ez a lényege - kiemelik a feneket és a lábak formáját.
2020. júl. 13. 23:43
 15/29 anonim ***** válasza:
25%

Ez akkoris egy lottyadt karfiolsegg. csak a naci összetartja..

Nekem mindegy, lehet szandál is, okádék, egy magassarkú kell ehhez főleg mert rövid kicsit a lába.

Az arc más kérdés, azt te láttad, én nem, azt nem is vitatom. :)

Jó testű, feszes csajon, magassarkúval szó szerint kikészítene engem is úgy ahogy ez téged. :)

2020. júl. 13. 23:43
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
#11 az ilyen állításokat be kell bizonyítani. De nem privátba.
2020. júl. 13. 23:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Nekem a karfiol segg is vonzó Barátom, ha nő lelke rendben van. 🙂 Csak jó nagy segge legyen, hatalmas segg.
2020. júl. 14. 00:00
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem is nagy
2020. júl. 14. 00:03
 19/29 anonim ***** válasza:
25%

Annak vonzó aki nem válogat. :)

Én sajnos vagy nem sajnos válogatok. :)

És a nő lelkére nem áll fel a bré, kapcsolathoz kell az is, de önmagában édeskevés. :)

2020. júl. 14. 00:22
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 14. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!