Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem lesz jó a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz jó a szex?

Figyelt kérdés

Barátom férfiassága 12cm hosszú, és kb ugyanannyi a kerülete. Amikor elvesztettem vele, akkor jó volt, nem fájt. Most, hogy már jobban el tudok lazulni, jobban tágulok, kicsinek értem, nem tölt ki rendesen. Félek, hogy így nem lesz jó a szex hosszútávon. Most még jól érezzük magunkat, mert minden új, és élvezetes. De idővel, amikor már ellaposodik az egész előfordulhat, hogy amiatt, hogy nem teljesen passzolunk méretben, rossz lesz? Vagy emiatt nem érdemes izgulni?

Akik hasonló cipőben járnak, írnának tapasztalatot?

2020. júl. 13. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
“..amikor már ellaposodik az egész..” szépen indulsz neki egy kapcsolatnak, ha már azt várod, hogy ellaposodjatok.
2020. júl. 13. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
12 cm ? 15 cm alatt felejtős.
2020. júl. 13. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi :D

Akinek kicsi a farka,nem top100-as egyetemre jár és nem keres 1 misi felett az annyit is ér

Imádom a gyakorit :D

2020. júl. 13. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
3-as: jól tükrözi a mai társadalmunk egy részét :)
2020. júl. 13. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

4-es jaja :D

Mondjuk a szexualitás kategóriánál csak a közoktatás durvább ahol szétoltják az egyetemedet ha top200-ba nincs benne a világranglistán meg a politika ahol a liberálisok és konzervatívok feszülnek egymásnak :D

2020. júl. 13. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Szültem. Ő ugyanakkora maradt, de én kicsit lazább lettem. Nem lett rosszabb a szex. Sőt, inkább izgalmasabb, mert új pózokat próbáltunk ki.
2020. júl. 13. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:

nálunk is volt ilyen "hullám".. én úgy oldottam meg, hogy előtte élvezésig nyaltam, közben pedig a csiklóját izgattam. mindkettőnél elment, persze nem hüvelyi úton. tetszett neki.

utólag értem, hogy mi volt velem a baja. nem mondom, hogy kicsi vagyok.. 2 gyereke volt.. titkolta, szakítás után derült ki..

lehet jönni az átlag szöveggel is, hogy a kis bohóc meg a nagy cirkusz..

ha hozzá szoksz, és nem tömködsz magadba mindenfélét, amitől kitágulsz, hozzá fogsz idomulni, nem lesz olyan, mintha egy alagútba menne be egy hangya (hülye hasonlat), mert nincs miért jobban tágulnod.

férfi fejjel hülye meglátás, de a tapasztalat ezt hozza.

25F

2020. júl. 13. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Javaslom a Kriston tornát.
2020. júl. 13. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szultel, nem mentel szet, akkor furcsa, hogy a huvelyed nem rugalmas. A tampon is kiesik beloled?
2020. júl. 13. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nyunyóka a közeletekben aktus alatt, akkor legfeljebb a járványgörbe fog ellaposodni.

Szép estét: Müller Cecília

2020. júl. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!