Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik ezt azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik ezt azok a lányok akiket visszautasítok? 19/F

Figyelt kérdés

Volt már többször is hogy olyan lány szeretett belém akitől én nem akartam semmit.

És időben tisztázni akartam ezt velük, hogy később ne legyen nagy csalódás.

És a legtöbb lány akit szépen visszautasítottam, azt mondta hogy nagyon örül neki hogy ilyen barátja van mint én és még elnézést is kért a kellemetlenségért.

Aztán kicsit később valamilyen módon finoman meg akarták érdeklődni hogy nem-e vagyok esetleg meleg (semmi erre utaló jelet nem mutattam)

Volt aki konkretan egyenesen rakerdezett, es volt aki finoman probalt ravezetni es pl mondta hogy másabb vagyok mint a többi ember ezért tart értékesnek és mondta hogy de ot az sem zavarna, ha ÚGY lennék más.

Illetve aszexuálisnak is hitt már az egyik csaj.

Senki más nem hitt rólam hasonlókat, csak ezek a lányok akiket visszautasítottam.

És az volt az érzésem hogy azért gondolkoznak ezen, mert így könnyebb lenne nekik feldolgozni a visszautasítást, ha nem miattuk hanem az esetleges szexuális irányultságom miatt utasítom vissza, és azzal vígasztalják magukat hogy “jajj de csak meleg, nem velem van baja ugyanugy joban vagyunk, baratnoje meg ugysem lesz sosem ezert kozel maradhatok hozza mindig, nem lesz aki feltekenykedjen ram..”

Sem az aszexualitás, és sem a melegség nem igaz rám, inkább mulatságosnak tartottam hogy ezt hiszik rám, ahelyett hogy besértödtem volna rajtuk, de mindenesetre érdekesnek találom. Ti mit gondoltok errôl?

2020. júl. 13. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Azt, hogy meleg vagy.
2020. júl. 13. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Ha függetlenként egy neked felkínálkozó testalkatilag rendben levő ápolt csajt nem dugsz meg, akkor bizony melegnek gondol mindenki. Meg azok agyalnak ennyit.
2020. júl. 13. 08:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Ők nem dugni akartak hanem észrevettem hogy szerelmesek belém, és egyikük sem volt a szexkapcsolatok híve.

Más érzelmeit kihasználva szexelni szánalmas.

Ha dugni akarok akkor tudok olyan csajt magamnak találni, aki szintén csak dugni akar, nincs szükségem arra hogy hitegessek valakit.

Nem egy ösztönlény vagyok, foglalkozok mások érzéseivel is, és tudom hogy csak rossz lett volna nekik ha lefekszem velük.

2020. júl. 13. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban azért, mert így könnyebb lett volna nekik, hogy miért nem akarsz semmit tőlük
2020. júl. 13. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázatot keresnek rá, hogy miért nem kölcsönös az érdeklődés, hiszen ha jóban vagytok, akkor a személyiségük annyira nem lehet problémás, a legtöbb lány meg azért úgy van vele, hogy ha egy pasinak felkínálkozik, akkor van annyi önbizalma, hogy vonzónak gondolja magát, így ha a kettőt összeadod, akkor valóban nehéz elfogadni, hogy a személyisége is jó + jól is néz ki, akkor mégis neked miért nem tetszik. Ha kizárták azt, hogy velük van valami "gond", akkor jön az, hogy esetleg benned nem stimmel valami, és ezért merülhetett fel ez a gondolat bennük.
2020. júl. 13. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel a csajok sokat agyalnak, azt szeretik, ha a srácok tökösek és nyíltak.

"Tetszel nekem, de komoly kapcsolatot nem akarok." Aztán ha csaj ezután is kínálja magát, akkor bizony férfinak kell lenni!

2020. júl. 13. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!