Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon elítélendő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő, hogy megélem a vágyaimat?

Figyelt kérdés
2,5 hónapja letöltöttem a Tindert, Budapesten élek, tele van extra helyes pasikkal. Akikkel match után is megvan az összhang, találkozunk és szexelünk. Volt már olyan hét, hogy 7 napból 6 napon más-más fiúval voltam. Nagyon élvezem, hogy ennyi jó pasival egyesülhetek, azóta masztizni is alig szoktam, sokkal élvezetesebb fiúkkal szexelni. Úgy gondolom ez a sok tapasztalat később is csak a javamra válhat.
2020. júl. 12. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Nem elítélendő, mindenki azt csinál amit akar. De nekem nem jön be ha egy nőt mindenki megkaphat kis túlzással.

Meg van az a mondás hogy az a kulcs ami minden lakatot kinyit az egy nagyon jó kulcs de az a lakat amit minden kulcs kinyit az egy nagyon rossz lakat.

2020. júl. 12. 17:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Azért messze nem mindeki kaphat meg, kb. a pasik 15-20%-át húzom jobbra, akik tényleg bejönnek és el tudok velük képzelni legalább egy estét/éjszakát. Biztos voltam benne, hogy ezt a kulcsos példáz valaki el fogja sütni.
2020. júl. 12. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Mièrt kell elitèlni? Az ő teste,ha neki ez okoz örömöt,akkor hajrà,ha nem èlveznè,nem csinàlnà. Az hogy kèsőbb milessz? Mai vilàgban csak a mànak szabad èlni.
2020. júl. 12. 17:18
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
Minden egyes férfi spermája akivel lefekszel benne marad a szervezetedben, ez tudományos tény. Amikor majd gyereket szülsz, az összes férfi génje benne lesz akivel lefeküdtél. Ezért én elítéllek és nálam a bottal se kategória vagy.
2020. júl. 12. 17:45
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Egyéb hülyeséget nem akarsz mondani kedves utolsó?
2020. júl. 12. 17:54
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez komoly? Ès ha lenyeli xd atya èg
2020. júl. 12. 18:11
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem elítélendő, hiszen a te magánügyed.

Viszont büszkének sincs mire lenned (ahogy írtad: simogatja az egódat). Egy teljesen átlagos külsejű nő is férfiak százaival tud szeretkezni, ha akar. A nő úgy van megalkotva, hogy vonzó. Van 2 melle és egy vaginája.

A férfiak pedig dugni akarnak. Nagyon.

2020. júl. 12. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ne itt próbáld meg feltenni, hogy jó-e ez vagy sem. Az internet rögtönítélő nèpének legelitebbje él itt Gyakorin, vagyis egy ilyen kérdésnél az 50% a torkodnak ugrik. Élvezni kell az életet. Hajrá!
2020. júl. 12. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
Gáz....
2020. júl. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!