Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma férfiakkal szexuális tapasztalat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 10:47
1/12 anonim válasza:
Voltam, nagyon rossz. Nem ajánlanám őket.
6/12 anonim válasza:
Nekem volt roma pasim, vagyis inkább dugópajti, pár hétig, annyira jóképű volt, valahogy elfeledtem, hogy roma. Szerintem van szaga, a farkának is, ondójának is más volt, számomra kellemetlen volt (fürdött az illető, kifejezetten igényes férfi volt) Plusz, ő nem figyelt az igényeimre, csak a sajátjára, inkább csak skalpokat gyűjtött, úgy dugott, mint egy vadállat. A mérete jóval kisebb volt az átlagnál, plusz volt rajta egy kidudorodó ér.
7/12 anonim válasza:
Ha ennyire gyalázatos velük miért vagy ennyi félvér? És ráadásul 90%-ban az anya a magyar...
8/12 anonim válasza:
7: ugyanazért, amiért a kőbunkó pasikkal vannak a jó nők
9/12 anonim válasza:
Az udvarlás arról szólt, hogy az égvilágon mindent odaígért, bármit amit hallani akartam. Annyira mézesmázosan, hogy az már viccbe csapott át, aztán amikor megvolt az akció, felszívódott...
Szexuális kulturája kimerült abban, hogy a nő hajlandó legyen szopni és nagyot terpeszteni.
Ő maga nagyjából semmire se ügyelt. 1 percig tartó nyalás után nagyjából olyan arcot vágott, mintha kiküldtem volna a napra lapátolni.
10/12 anonim válasza:
Hát amelyik magyar nő leszop egy cigót azt kb ássa el magát ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!