Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene felhozni a barátomnak, hogy az egyik nagy vágyam a gangbang?
Hát figyelj nem csak neked lehetnek ilyen vagyaid hanem neki is ha ezt te nem erted meg akkor ez van
Viszont tudod mennyire akarod a gangbanget és akkor ehez mérlegelj...
De mindenképpen mond el neki mit szeretnél mert nem lehet elfojtani a vágyaid örökké szerintem
1es voltam
Az ilyet nem mondja el, jó hírére kicsit is adó csaj. Bizony a képmutatás minden korban társadalmi norma, civilizált embernek kell mutatni magunkat, miközben aki testileg fitt, az szexuálisan igazi ragadozó állat vágyaiban.
20 éve amikor fiatal voltam, az ilyen csajok laktanya melletti kocsmákba mentek. Jobb alakulatok akkori 20 év körüli sorkatonái minőségibb (külsőre is mutatósabb) férfiak voltak, mint a mai szerződéses katonák (ennek ma már csak szerencsétlen balfaszok mennek). Kimenőre frissen fürödve, borotválkozva mentek. Sokszor előfordult 2-3 ilyen csajt egy tucat katona ápolt le a kocsma raktárában (a katonák fizettek a csaposnak a használatáért). Ami érdekes, hogy jellemzően humán szakos egyetemisták, fiatal diplomások voltak, nem pedig munkásosztályba tartozók (úgy látszik, ők kevésbé tudják magukat függetleníteni, a társadalmi elvárásoktól).
Nem önző a kérdező, áh..
Tudod ez olyan játék, hogy amit neked szabad, azt neki is!!
Ja hogy nem tetszik? Nem vagy alkalmas párkapcsolatra, te kiszolgálószemélyzetet keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!