Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal ki lehet alakítani csak petting alapú szexkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nagyon vonz, hogy egy olyan lánnyal pettingeljek, aki még nem akar szexelni és nem szabadna megdugnom :)
27F
2020. júl. 12. 00:27
11/21 anonim válasza:
Életélvezeti menedzsert javaslok.
12/21 anonim válasza:
Én örülnék, ha Sopron környékén találnék ilyen lányt.
F
13/21 anonim válasza:
Ki lehet...!!regen a szomszed videki lany soha senkivel nem fekudt le,de szerete ha simogatom,neha neha felsohajtot a gyonyortol..!!!habar tagadta hogy elment xd,cserebe nem kaptam semmit,neha simogatam a melleit is!!!
14/21 anonim válasza:
Én szívesen együtt lennék ilyen lánnyal!
15/21 anonim válasza:
Én már eljátszottam ezzel a gondolattal, hogy kéne, de aztán mindig meggondolom magamat, hogy érzelmek nélkül nem menne.
22/L
16/21 anonim válasza:
Minden álmom kinyalni egy szűz lányt.
33/F
17/21 anonim válasza:
Ha nem akar szexelni, akkor a pettinget hogyan gondoltad? Másrészt itt volt olyan, aki meg tudott állni a pettingnél?!
#16. Pont olyan szűz puncid nyalni mint a nem szűzet. Nedves, forró és illatos.
18/21 Gyépésmérnök válasza:
Van az a férfi aki annyival van feljebb a nő SMV értékénél, hogy megteheti. Más kérdés hogy valószínűleg itt nem fog megállni a dolog, a lány ész nélkül fogja feladni a szüzességét.
19/21 anonim válasza:
Jó, de a tudat miatt sokkal izgatóbb a dolog :) #16-os vagyok.
20/21 anonim válasza:
19. Kérd meg, hogy mondja azt 🤣😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!