Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha (22 évesen) van 6 vibrátorom?
Figyelt kérdés
Még a szüleimmel lakom, ha ők megtalálnák, biztos elsüllyednék, de amúgy mások (barát, barátnő, vagy akár idegen) előtt mennyire gáz? Fiúk, ha ti megtudnátok, hogy a párotoknak van néhány segédeszköze, mit gondolnátok róla?2020. júl. 11. 22:47
11/19 anonim válasza:
Az gáz ha 5 darab gázspray van nálam ha megyek valahova? Nem, én úgy érzem jól magam. Ha te hat műfaxt tartasz akkor 6 műfaxt tartasz , ettől nem leszel rossz ember se nem jó, mit gondolsz másoknak nincs? Mondjuk fiú létemre egy sincs, sem művagina sem rejtőzik a szobámba sőt még felfújható csaj sem.
De van 12 pd elemem auy motorkódos Sharanhoz.
12/19 anonim válasza:
Hol tartod ezeket? Én is a szüleimnél lakok de ennyi mindent már nem tudom hova rejtenék.
13/19 anonim válasza:
10 : nem, én a kérdezővel ellentétben nem teszem fel itt boldog-boldogtalannak a kérdésemet, és nem is érdekel, ki mit gondol róla.
14/19 érdeklődő35 válasza:
Rosszat semmiképp se gondolnék.
15/19 anonim válasza:
Elsőre fura, de ha belegondolsz miért lenne baj vele? Valaki zoknit gyűjt, de ne agyalj ezen semmi bajt nem okoz. 28 f. :)
16/19 anonim válasza:
Semmit, az hogy meg éled szexuális vágyakat, addig amíg nem jön el az, akivel meg teheted majd.
F
17/19 anonim válasza:
De másoknak miért mondanád el, ezt nem értem.
Ha neked jó akkor használd és kész.
18/19 anonim válasza:
Tomi , ne írj privátot.
Érted???
19/19 anonim válasza:
Nekem tetszene, ha a lenne a barátnőmnek akár több is. Eljátszanánk vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!