Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan fiú, akinek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, akinek nem magától értetődő az orál? Vagy ennyire nem szereti csinálni?

Figyelt kérdés
Csak összejárunk néha, eddig 2x, én mindig orálozok neki, de eddig ő nem viszonozta a kinyalást. Azt hittem első alkalom, azért nem akarja az orált. De hogy mondjam meg neki, hogy nekem kell? Van akinél ez nem tartozik az alap szexbe?

2020. júl. 11. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Én nem szeretek nyalni. Eddig csak kellemetlen élményem volt.
2020. júl. 11. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is van egy ismerősöm aki megmondta, hogy undorítónak tartja és nem csinálja.
2020. júl. 11. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Én partnerem sem szeret nyalni. Persze jó érzés, de én eltudom engedni ezt, nem érzem, hogy baj lenne. Én viszont imádom őt szopni.

Ha neked ez probléma, keress másik partnert. Egy szex kapcsolatban is fontos, hogy mindkét fél megtudja élni a vágyait.

2020. júl. 11. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!