Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesemnek miért nincs önkontrollja szex előtt?
Ha szexelni akarunk, ő kb 1 percen belül akarja az aktust. Hiába mondom, hogy türelmesebben csináljuk és élvezzük ki az előjátékot, mindig azt mondja, ő nem tud tovább várni. Miért van ez, és érdemes -e megpróbálnom változtatni ezen? És ha igen, akkor milyen módon?
Egyébként szex közben nincs ez, akkor vissza tudja tartani magát, hogy ne előzzön meg.
3#, ezen nevettem egy jót. :D :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Pozitívan állj hozzá.Velünk is ez a helyzet.Habár kezd javulni.
A barátnőm nagyon heves tud lenni,és nem kell csupán néhány perc,máris rámül,és benne vagyok.
Szoktam egy kicsit húzni,mert szeretnék foglalkozni vele többet.Ő meg van,hogy azt mondja,minek húzzuk az időt.
:)
Viszont haladás is van.Még mindig kis mohónak szoktam becézni,de azért,szép lassan ,de egyre tovább tart az előjáték,amit ő is kezd kiélvezni.
Csak türelmes legyél vele.
Engem szépen megtanított a szerelmem a tökéletes aktusra. Minél több az előjáték annál jobb a szex!
Mond neki, hogy csak élvezze.. Semmi más dolga nincs.. Férfi ad-nő elfogad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!